Verighete cu istorie

Verighete cu istorie Mareste imaginea.

Articol sponsorizat

Provocarea unui designer începe atunci când "isi baga nasul...sau creionul" în subiecte complicate, atunci cand alege sa faca ceva ce altii nu au curajul sau, pur si simplu, li se pare mai comod sa ramana intr-o zona de confort. Fara riscuri, fara critici, fara...stralucire.

Romania este o tara frumoasa si aceasta este o certitudine. Nu e nevoie sa ne spuna altii. Cine a calatorit, stie prea bine: Maramureşul, Transilvania, Delta, Dobrogea cu trasee de offroad pe care nu le ştiu mulţi, mănăstirile Moldovei. Toate sunt surse de inspiratie.

Si motive sa te lasi surprins. Exact asa cum se intampla cand vezi pe degetul unui domn sau al unei doamne, niste verighete spectaculoase. Designul te face sa intri in vorba cu oamenii, aproape fara sa iti dai seama si sa spui: "Arata superb. Pot sa ma uit mai de aproape?". Si zambiti cu totii.

Dar cum poate o pereche de verighete cu diamant sa provoace o astfel de reactie? Pana la urma sunt niste bijuterii cu diamante ca oricare altele, nu? Nu.

Am aflat de la Lucian Constantinescu (Diamante.ro) povestea acestor superbe verighete manufacturate in Romania sub brandul FIRESQ.

“Ideea designerului nostru a fost primita cu mult entuziasm si rezultatul ne-a uimit pana si pe noi. Braurile Manastirii Sfintii Trei Ierarhi din Iasi au fost o sursa excelenta pentru toata aceasta colectie ce poarta numele Arcade. Nu sunt bijuterii ieftine, fiindca noi producem valoare. Mereu mi-a placut sa spun ca bijuteriile FIRESQ nu costa, ele valoreaza. Manufacturam de 25 de ani si oamenii ne recunosc drept un brand care oferta calitate. Avem toleranta zero la compromisuri.”

Asadar, acum stim o parte din acest secret: o manastire ctitorita pe la 1637 de catre voievodul Vasile Lupu a fost sursa pricipala de inspiratie a acestor modele de bijuterii.

"Colectia este, intr-adevar, un spectacol in aur si diamante. Bijuteriile se fac doar la comanda ferma iar clientul se bucura de un full service post vanzare si garantii, atat ale produsului finit cat si ale diamantelor. Lucram doar cu diamante certificate international", afirma Lucian Constantinescu de la Diamante.ro

Broderia zidurilor din piatra a dus faima acestui monument in toata lumea. Turisti europeni dar si de peste ocean sau Japonia, viziteaza acest lacas de cult, venind special sau fiind in deja traditionalele circuite pe la manastirile Moldovei.

Nu mai putin de 30 de bandouri ornamentale invaluie spatiul exterior la Manastirii, acoperind aproape complet cladirea, de la temelie pana la cornisa turlelor.

Din punct de vedere al semnificatiei grafice, braurile cuprind elemente nationale dar si o fuziune intre asia si occident.

Iata cat de frumos poate un brand inteligent sa valorizeze istoria unu loc, a unei natiuni manufacturand o colectie de verighete cu diamante ce ajung sa fie purtate in orice colt al lumii.
 

Pe aceeaşi temă

18 Februarie 2019

Vizualizari: 1719

Voteaza:

Verighete cu istorie 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

verighetele

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE