Pasca dietetica

Pasca dietetica Mareste imaginea.

"Pasca" dietetica

Ingrediente:

Ingrediente blat
• 150gr branza de vaci
• 50gr indulcitor Green Sugarpulbere
• 200gr faina
• 20gr praf de cacao
• 2lingurite praf de copt

Ingrediente crema de branza
• 850gr branza de vaci
• 70gr indulcitor Green Sugar
• 3 oua(separam albusul de galbenus)
• 1 galbenus de ou
• 1praf de sare
• 15gr amidon
• 20gr gris
• 1lingurita extract de vanilie(sau esenta de vanilie)
• 1lingurita esenta de portocale

Instructiuni
1. Pregatim blatul amestecand toate ingredientele cu mana, apoi intindem blatul in tava tapetata cu hartie de copt si intindem, incercand sa ridicam putin si pe pereti. In functie de cat de scursa este branza acesta poate fi lipicios si se va intinde greu, dar cu rabdare rezolvam situatia.

2. Pentru crema de branza incepem cu albusurile, ce vor fi mixate cu un praf de sare, pana se intaresc. In acest timp, amestecam branza de vaci cu Green Sugar, galbenusuri, faina, amidon, gris, extract de vanilie si esenta de portocale. Incorporam apoi albusrile batute spuma tare, amestecand de jos in sus.

3. Turnam crema de branza peste blat si coacem primele 15 minute la 180°C apoi o ora la 160°C. Cand scoatem tava din cuptor pasca noastra va fi umflata, dar va da putin inapoi. O lasam sa se raceasca primele 30 minute in tava, apoi o scoatem si o lasam pe un gratar, astfel incat sa nu se formeze condens.

4. Cand o mancam putem sa mai presam putin indulcitor pudra sau folosim un topping de dulceata dietetica.


Sursa: http://divainbucatarie.ro

26 Aprilie 2016

Vizualizari: 2588

Voteaza:

Pasca dietetica 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE