Pelerinaj Muntele Athos si Grecia

Pelerinaj Muntele Athos si Grecia Mareste imaginea.


Muntele Athos, Sfantul Dumitru (Salonic), Meteora, Sfantul Nectarios ( Aegina ) + orasele Atena si Salonic

8 zile - 7 nopti transport autocar
285 Euro
 
Plecare: La formarea unui grup 

Ziua1. Duminica 
Plecare din Bucuresti ora 06:00 pe ruta Bucuresti-Giurgiu-Ruse-Pleven-Sofia-Promahonas-Seres-Salonic. Seara in jurul orelor 18:00-19:00 sosire in Salonic si cazare la hotel langa Salonic. Tur de oras : Agora Romana , Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bulevardul Expozitiei, Turnul Alb, Piata Aristotel, statuile ecvestre Constantin cel Mare si Alexandru cel Mare, Biserica Sfantul Dumitru cu vizite , opriri, cumparaturi. 

Ziua2.

Luni 
Dimineata ora 08:00 se ia micul dejun la hotel. La ora 09:00 cei care vor dori sa intre in Muntele Athos vor merge impreuna cu insotitorul de grup la biroul din Salonic pentru ridicarea permiselor de intrare (se acorda fiecaruia personal). Ora 09:30 plecare din Salonic pe ruta SALONIC, KATERINI, LARISSA, TRIKALA, KALAMBAKA . Pe drum se viziteaza Manastirea Sfanta Paraschiva din Valea Temp i. Se viziteaza manastirile din Meteora . Dupa-amiaza plecare spre Atena. Seara sosire in Atena si cazare la hotel. 

Ziua3. Marti 
Dimineata ora 08:00 se ia micul dejun la hotel. Tur de oras ATENA cu vizite la ACROPOLE , STADIONUL OLIMPIC, CASA PARLAMENTULUI, PIATA SYNTAGMA, PIATA OMONIA, ACADEMIA SI UNIVERSITATEA, BIBLIOTECA NATIONALA, LEKAVITOS, ZAPIO, MONASTIRAKI. Dupa-amiaza ora 16:00 plecare din portul Pireu cu destinatia Egina. Ora 17:30 sosire in Egina si cazare la hotel. Dupa aceea timp liber pentru plaj a , plimb a ri, cumparaturi sau odihna. 

Ziua4. Miercuri 
Dimineata mic dejun la hotel. Se viziteaza Biserica Sfantul Nectarie si templul Aphaia . Dupa-amiaza timp liber pentru plaj a , plimbari, cumparaturi sau odihna. Seara cazare la hotel in Egina. 

Ziua5. Joi 
Mic dejun ora 08:00 la hotel. Ora 10:00 imbarcare pe ferryboat cu destinatia Pireu. Plecare din Pireu ora 11:30 pe ruta Lamia , Larisa , Katerini, Salonic, Halkidiki . Seara sosire in Halkidiki si cazare la un hotel. 

Ziua6. Vineri 
Dimineata mic dejun la hotel. Plecare spre portul Ouranopolis. -Pentru domnii care au acces sa intre la Muntele Athos se pleaca cu vaporul catre Munte pentru vizitarea manastirilor. Acolo va exista un ghid roman, iar deplasarea intre manastiri se va face cu un microbuz local. Seara se va innopta la o manastire. -Pentru doamnele si domnisoarele care nu au acces sa intre la Muntele Athos se va organiza optional o croaziera in jurul Sfantului Munte . De asemenea la fel si pentru domnii care nu doresc sa mearga in Muntele Athos. Seara cazare la hotel in Halkidiki pentru cei care nu s-au dus in Muntele Athos . 

Ziua7. Sambata 
-Se continua vizitarea manastirilor pentru cei care s-au dus in Muntele Athos . De asemenea mesele se vor lua la manastiri. Seara se va innopta la o manastire. -Mic dejun la hotel pentru cei ramasi in Halkidiki si dupa aceea timp liber pentru plaj a , plimbari, cumparaturi sau odihna. Seara cazare la hotel. 

Ziua8. Duminica 
-Cei din Muntele Athos se vor imbarca pe vapor cu destinatia Ouranopoli. -Mic dejun la hotel pentru cei ramasi in Halkidiki. In jurul pranzului se reuneste grupul. Plecare spre Romania pe ruta Halkidiki-Seres-Promahonas-Sofia-Plevna-Bucuresti. Sosire noaptea in Bucuresti in functie de drum si de trecerea prin vame. 

Pretul include:
-Transport cu autocar 2-3* Aer Conditionat.
-7 cazari cu mic dejun in hoteluri echivalent 3* -camere triple.
-Transport cu ferry-boat pentru insula Aegina .
-Insotitor de grup (cunoscator de limba romana si greaca). 

Pretul nu include:
-Asigurare medicala de calatorie obligatorie,
-Bilete vapor pentru muntele Athos (10 Euro) sau croaziera in jurul Muntelui (15 Euro) se vor plati local.
-Taxa de intrare la Muntele Athos 20 Euro (gratuit pentru preoti).
-Taxa microbuz-Taxi in Muntele Athos pentru deplasarile intre manastiri (se va plati local 70 Euro).
-Intrarile la muzee.
-Supliment camera dubla 30 Euro, single 70 Euro.

Detalii:

kretan.ro/">KRETAN TOUR

.
Pe aceeaşi temă

02 Iulie 2012

Vizualizari: 28357

Voteaza:

Pelerinaj Muntele Athos si Grecia 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare saptamana noutatile de pe CrestinOrtodox.ro