Circuit in Delta Dunarii

Circuit in Delta Dunarii Mareste imaginea.

CIRCUIT IN DELTA DUNARII
3 zile / 2 nopţi 23 – 25 Iunie 2015


Ziua I : Vineri - Plecare la ora 06 :30 de la baza Dealului Patriarhiei, pe traseul Bucuresti- Urziceni- Slobozia- Harsova – Niculitel. Vizitam Manastirea Cocos care adaposteste moastele Sfintilor Zotic, Atal , Camasie si Filip, Manastrirea Celic Dere, un focar de spiritualitate dintre Dunare si Marea Neagra unde se gasesc moastele Sf Atanasie Lisavenco. Cazare si cina in Dunavatul de Jos la pensiune 3*

Ziua II :
Sambata - Mic dejun. Plimbare pe canale cu barca cu motor, unde se poate vedea: Sulina, Iesirile la Marea Neagra, Padurea Letea, Dunele de nisip de la Crisan si Caraorman, Canalele Deltei, Iesirea la Lacul Razelm, pe langa alte zeci de zone placute. Intoarcere la pensiune si servirea pranzului incluzand nelipsitul ,,BORS DE PESTE LA TUCI’’ .

Timp liber la dispozitie. Seara servirea cinei la Pensiune 3* in Dunavat.

Ziua III : Duminica - Micul dejun. Timmmp liber la dispozitie, servirea pranzului, apoi predarea camerelor si plecare la Manastirea Halmyris – unde sunt moastele Sf Epictet si Astion martirizati in anul 290 , Fortareata edievala Enisala din Sarichioi.Dunavatul de jos este ultima localitate din delta, pe bratul Sf. Gheorghe, unde poti ajunge cu masina si poti pleca cu barca din curte pe toate canalele deltei dunarii. Dunavatul de Jos este un sat pescaresc, cu majoritatea locuitorilor de etnie romana, rusa si ucraineana. O plimbare cu salupa rapida pana pe malul marii, la Sf. Gheorghe dureaza numai o ora. Va oferim lansete, unditi, gratis, in cazul in care nu le aveti pe ale dumneavoastra la dispozitie. Turisti pot pescui stiuca, caras, rosioara etc.

Tarif : 375 lei /pers valabil la un grup de minim 40 de persoane. Pentru un grup mai mic de 40 persoane, tariful excursiei creste cu 15 lei.

Tariful include :

- transport cu autocarul clasificat la 3*;
- doua nopti cazare cu pensiune completa la 3*(mic dejun+pranz+cina) camere duble si triple ;
- însoţitor de grup din partea agentiei.

Tariful nu include :
- biletele de intrare la obiectivele turistice
- plimbarea cu barca pe canale ;
- cheltuielile personale.

Agentia de Turism Avraam Travel
Tel : 0731396104 / 0735346967/ Fax : 0318052018
E-mail : rezervari@avraamtravel.ro
www.avraamtravel.ro
https://www.
facebook.com/avraamtravel

.

12 Iunie 2015

Vizualizari: 2008

Voteaza:

Circuit in Delta Dunarii 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE