PELERINAJ de CRACIUN in ISRAEL

PELERINAJ de CRACIUN in ISRAEL Mareste imaginea.


PELERINAJ de CRACIUN in ISRAEL

Ziua 18 decembrie Plecarea din Bucuresti cursa EL-AL-LY574, sosire aeroportul Ben Gurion. Deplasare pe drumul de coasta spre Haifa, splendid oras-port, aflat in golful de la poalele Muntelui Carmel; pe drum, vom admira Templul cultului Bahai, cu gradinile pe terase etajate- superioare gradinilor de la Versailles. Parasim Haifa si ne indreptam spre Nazaret. Vizitarea bisericii Ortodoxe construita pe locul izvorului de unde lua apa Maria (biserica a fost pictata de fratii Morosanu, pictori romani, in anul 1977). Vizitarea bisericii Catolice construita pe locul casei Sf. Maria, cea mai mare constructie de cult din Orientul apropiat - Tiberias. Cazare si cina la Hotel Golan 4*, cu vedere asupra Marii Galileii.

Israel


Ziua 19 decembrie Mic dejun. Plecare spre Muntele Tabor. Vizitarea bisericii ortodoxe ridicata pe locul unde s-a petrecut Schimbarea la fata. Coborare la Raul Iordan, locul unde a fost botezat Iisus Hristos. Plecare apoi spre orasul Tiberias- Capernaum oras denumit si "Cetatea Domnului" (vizitarea vestitului loc unde Iisus a predicat, casa Sf. Petru) - vizitarea bisericii Tabgha (locul minunii - inmultirea celor cinci paini si doi pesti) - Muntele Fericirilor, vizitarea bisericii. Optional, plimbare cu o copie a "barcii lui Iisus" pe apele Marii Galileii. Cina si cazare in Tiberias.


Ziua 20 decembrie Mic dejun. Deplasare pe valea raului Iordan - Ierihon cel mai vechi oras din lume - Qumran - (vechiul Centru al Esenienilor) la Marea Moarta - 399m sub nivelul marii- scurta oprire. Se continua pe tarmul Marii Moarte - Masada, vizita optionala, Ein - Bokek, frumoasa statiune israeliana. In functie de conditiile meteo, se poate face si baie in Marea Moarta. Continuam strabatand desertul pana la EILAT, oras - statiune de renume mondial la Marea Rosie. Cina si cazare la hotel de 3-4* in Eilat.


Ziua 21 decembrie Mic dejun. Optional, excursie de 1 zi in IORDANIA, VIZITAREA EXCEPTIONALELOR RELICVE ISTORICE DE LA PETRA. Trecerea frontierei EILAT - AQABA. Revenire in Israel la Eilat, cina si cazare.

 

Iordania


Ziua 22 decembrie Mic dejun. Tur de oras si de litoral pana la Taba, punct de frontiera cu Egiptul si de trecere in Peninsula Sinai. Optional, vizita la Observator, in zona insulei de corali. Complexul cuprinde acvarii multiple, in aer liber sau inchise, cu pesti viu colorati, rechini si broaste testoase, fiind unul din cele mai renumite din lume. Tot optional, plimbare cu vaporul cu fundul de sticla in zona insulei de corali. Posibilitati multiple de relaxare si vizite intr-o statiune cu vegetatie exotica, cu plaje imprejmuite de palmieri, cu muzica si viata trepidanta 24 de ore pe zi, cu faleza plina de atractii. Cina si cazare. Eilatul este un centru plin de viata cu hoteluri noi, adevarate palate, cu bazine sofisticate, in mijlocul unor gradini de mare lux si reprezinta un paradis al vilegiaturistilor fiind un oras "scutit de TVA".


Ziua 23 decembrie Mic dejun. Plecare spre Ierusalim. Incepem pelerinajul urcand pe Muntele Maslinilor, cu vizitarea Bisericii Pater Noster ("Tatal nostru") si a Bisericii "Dominus Flavit" ("Domnul a plans"). Gradina Ghetsimani cu Biserica Natiunilor, Biserica Maicii Domnului si Pestera Ghetsimani. Cina si cazare in Ierusalim, hotel Jersalem Gate 4*, sau similar.


Ziua 24 decembrie Mic dejun. Deplasare la BETLEHEM, vizitarea bisericii Sfintei Nasteri. Vom intra in cetate prin Poarta Sf. Stefan. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu oprire in cele 14 Statii in care s-a oprit Iisus pe Drumul Crucii, pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra ungerii, vizitarea tuturor paracliselor sfinte. Cina si cazare in Ierusalim. Ora 22:30 - 1:00 Deplasare la BETLEHEM unde in Biserica Sfanta Catherina se oficiaza Sfanta Liturghie.

Ziua 25 decembrie Mic dejun. Ora 9:00, participare la Sfanta Liturghie la Biserica Romaneasca din Ierusalim. Tur care include Portile Cetatii Vechi, vizita pe Muntele Sionului, la Biserica Adormirii Maicii Domnului si Foisorul "Cina cea de Taina", Mormantul marelui rege David. CINA FESTIVA DE CRACIUN cu vin de Carmel. Cazare in Ierusalim.


Ziua 26 decembrie Mic dejun. Vizita la Zidul Plangerii. Program liber de vizite in Cetatea Sfanta si ramas bun la Sfantul Mormant. Ora 13:30 - plecarea spre Aeroportul international Ben Gurion pentru decolarea spre Bucuresti la ora 17:10, (cursa EL-AL-571, cu aterizarea la Bucuresti la ora 19:45).

 


Pret
  799 euro/pax - loc in camera dubla ; Supliment single 162 euro / persoana

 

Durata  18-26 decembrie 2006

 

Transport  Avion, autocar

 

Cazare Hoteluri 34*

 

Masa Demipensiune, masa festiva de Craciun 

 

Facilitati           

SERVICIILE INCLUSE IN PRET: - Transport avion El-Al, Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti; - Transfer aeroport ; hotel; aeroport; - Asistenta in aeroport Ben Gurion la sosire si plecare; - 8 nopti cazare cu mic dejun si 8 cine la hotel de 34* conform program (camere cu grup sanitar propriu, aer conditionat, telefon, TV cablu); - masa festiva de Craciun - Transport autocar modern cu aer conditionat pentru executarea programului; - Intrari la obiectivele precizate in program; - Ghid local - vorbitor de limba romana specializat in Circuite Religioase; - TVA / comision.

 


NU SUNT INCLUSE, DAR SUNT OBLIGATORII: - Taxele de aeroport: 75 euro / persoana; - Taxa de viza si procesare acte: 35 euro / persoana; - Bacsisuri (obligatorii in Israel): 18 euro / persoana (se achita reprezentantului pe aeroport). - Asigurare medicala: 20,5 RON/persoana adulta. Pretul se modifica in functie de varsta. Pretul excursiei optionale include: - ghid vorbitor de limba engleza iordanian - autocar iordanian - viza dubla pentru Israel si Iordania .

 

Sursa: perfect-tour.ro

 

Pe aceeaşi temă

02 Iulie 2012

Vizualizari: 21532

Voteaza:

PELERINAJ de CRACIUN in ISRAEL 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE