Pelerinaj in Delta Dunarii

Pelerinaj in Delta Dunarii Mareste imaginea.

PELERINAJ IN DELTA DUNARII
3 zile / 2 nopţi 18 – 20 Septembrie 2015


Ziua I : Vineri - Plecare la ora 06 :30 de la baza Dealului Patriarhiei, pe traseul Bucuresti- Urziceni- Slobozia- Harsova – Niculitel. Vizitam Manastirea Cocos care adaposteste moastele Sfintilor Zotic, Atal , Camasie si Filip, Manastrirea Celic Dere, un focar de spiritualitate dintre Dunare si Marea Neagra unde se gasesc moastele Sf Atanasie Lisavenco. Cazare si cina in Dunavatul de Jos la pensiune 3*

Ziua II : Sambata - Mic dejun. Plimbare pe canale cu barca cu motor, unde se poate vedea: Sulina, Iesirile la Marea Neagra, Padurea Letea, Dunele de nisip de la Crisan si Caraorman, Canalele Deltei, Iesirea la Lacul Razelm, pe langa alte zeci de zone placute. Intoarcere la pensiune. Timp liber la dispozitie. Seara servirea cinei incluzand nelipsitul ,,BORS DE PESTE LA TUCI’’ la Pensiune 3* in Dunavat.

Ziua III : Duminica - Micul dejun. Timp liber la dispozitie, apoi predarea camerelor si plecare la Manastirea Halmyris – unde sunt moastele Sf Epictet si Astion martirizati in anul 290 , Fortareata medievala Enisala din Sarichioi.

Dunavatul de jos este ultima localitate din delta, pe bratul Sf. Gheorghe, unde poti ajunge cu masina si poti pleca cu barca din curte pe toate canalele deltei dunarii. Dunavatul de Jos este un sat pescaresc, cu majoritatea locuitorilor de etnie romana, rusa si ucraineana. O plimbare cu salupa rapida pana pe malul marii, la Sf. Gheorghe dureaza numai o ora. Va oferim lansete, unditi, gratis, in cazul in care nu le aveti pe ale dumneavoastra la dispozitie. Turisti pot pescui stiuca, caras, rosioara etc.

Tarif : 350 lei /pers valabil la un grup de minim 40 de persoane. Pentru un grup mai mic de 40 persoane, tariful excursiei creste cu 15 lei.

Tariful include :
- transport cu autocarul clasificat la 3*;
- doua nopti cazare cu demipensiune la 3*(mic dejun si cina) camere duble si triple ;
- însoţitor de grup din partea agentiei.

Tariful nu include :
- biletele de intrare la obiectivele turistice
- plimbarea cu barca pe canale ;
- cheltuielile personale.

NOTA:
Pentru inscriere se achita un avans de 50%, la sediul agentiei unde vi se intocmesc documentele, sau online prin transmiterea unui e-mail la : rezervari@avraamtravel.ro in care precizati nume/prenume, CNP, C.I.seria si Nr. adresa si numarul de telefon, iar apoi puteti face transfer bancar sau depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara sa vi se perceapa comision bancar. Achitarea integral se face cu 7 zile inainte de plecare

Agentia de Turism Avraam Travel
Tel : 0731396104 / 0735346967/ Fax : 0318052018
E-mail : rezervari@avraamtravel.ro
www.avraamtravel.ro
https://www.facebook.com/avraamtravel

Pe aceeaşi temă

10 August 2015

Vizualizari: 1331

Voteaza:

Pelerinaj in Delta Dunarii 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE