Pelerinaj in Dobrogea si Bulgaria la Castelul Reginei Maria

Pelerinaj in Dobrogea si Bulgaria la Castelul Reginei Maria de la Balchik, 5-8 septembrie 2013

Va invitam sa inaltati rugaciunile dumneavoastra in cele mai vechi vetre ale crestinismului, locurile unde au propovaduit Sfantul Apostol Andrei si Sfantul Apostol Filip:

Traseul: Plecare din Ploiesti si Bucuresti - Manastirea Pestera Sfantului Andrei, locul unde a trait Sfantul Andrei, pestera - Manastirea Dervent: Crucea si Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului, Izvorul Tamaduirii, Manastirea Sfanta Maria Techirghiol: mormantul Parintelui Arsenie Papacioc - BULGARIA: Varna - Castelul Reginei Maria, Balchik - Marea Neagra - Tulcea: Manastirea Celic-Dere - Manastirea Saon - Manastirea Cocos - Manastirea Halmyris, optional plimbare cu vaporasul in Delta Dunarii - Bucuresti - Ploiesti.

Ziua I. Ploiesti - Bucuresti - Manastirea Pestera Sfantului Andrei - Manastirea Dervent - Manastirea Sfanta Maria Techirghiol: inchinare la mormantul Pr. Arsenie Papacioc, cazare in zona.

Pelerinaj in Dobrogea

Ziua II. Varna trecere frontiera in Bulgaria - Balchik, Castelul Reginei Maria - Techirghiol, cazare.

Ziua III. Tulcea - Manastirea Halmyiris - optional plimbare cu vaporasul 3 ore in Delta Dunarii - Manastirea Cocos.

Manastirea Cocos

Ziua IV. Sfanta Liturghie - Manastirea Celic-Dere - Manastirea Saon - Bucuresti - Ploiesti

Oferta Speciala!

Pret: 180 RON/persoana


Informatii si inscrieri la telefon 0742268568, 0724525041

Servicii incluse:
- Transport autocar. Atmosfera plina de istorie si spiritualitate, calatorind prin locurile unde a propovaduit Sfantul Andrei, participare la Sfanta Liturghie la manastirile de pe traseu.

Observatii si Conditii de participare:
* Pretul nu include vizitarea obiectivelor de pe traseu (Castelul Reginei Maria ~10leva). Nu include taxa de trecere frontiera 10 lei/pers dus-intors. Masa va fi asigurata pe cont propriu, este sarcina pelerinului sa isi aduca cele necesare sau sa se aprovizioneze atunci cand autocarul opreste, in locuri specifice. Grup minim 45 persoane. Traseul poate suferi modificari in functie de vreme, starea drumurilor, disponibilitate la cazare etc. Cazarea nu este inclusa, 20-25lei/persoana/noapte camere de 3-4 paturi si se va face in conditiile oferite de manastire sau echivalent, in functie de disponibilitate. Locurile in autocar se ocupa in ordinea inscrierii si platii unui avans de minim 50%. Restul de 50% se achita cu o luna inainte de plecare. Nu se admit retrageri si nu se returneaza banii incepand cu trei saptamani inaintea plecarii (clientul trebuie sa gaseasca inlocuitor). Pentru acest pelerinaj plecarea se face din Bucuresti si Ploiesti.

Locul debarcarii este acelasi cu locul imbarcarii, in fiecare oras, fara exceptie. Pelerinajul cuprinde cat mai multe obiective din zona, spre folosul pelerinilor. Din acest motiv este posibil ca ora de intoarcere sa depaseasca ora 24.00.

Pe aceeaşi temă

20 August 2013

Vizualizari: 1028

Voteaza:

Pelerinaj in Dobrogea si Bulgaria la Castelul Reginei Maria 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE