Pelerinaj in Israel de Boboteaza

Pelerinaj in Israel de Boboteaza Mareste imaginea.

PELERINAJ IN ISRAEL DE BOBOTEAZA
grup mic, 25 pasageri
15 ianuarie - 20 ianuarie 2014
685 euro / loc in camera dubla

Ziua 1- 15 ianuarie
Intalnire la ora 18.30 in Aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul Agentiei de Pelerinaj ; decolare catre Tel Aviv. Dupa aterizarea in Ben Gurion se face transferul catre hotel. Cazare Bethlehem.

Ziua 2- 16 ianuarie
Mic dejun. Biserica Nasterii Domnului, Grota Laptelui, Biserica din Campul Pastorilor, Manastirea Sf. Teodosie unde sa afla si Pestera Magilor. Transfer in pustiul Iudeii la Mrea Sf Sava, cea mai veche obste monahala din Tara Sfanta. Cina si cazare Bethlehem.

Grota laptelui

Ziua 3-17 ianuarie
Mic dejun. Incepem ziua cu locul in care s-a rugat Mantuitorul si unde a si fost prins - Muntele Maslinilor, Gradina Ghetsimani ; Biserica Sfantului Mormant al Maicii Domnului, Valea Chedronului. Ne indreptam spre Poarta Sf. Stefan pentru a parcurge Drumul Crucii, cu cele 14 statii, ultima oprire fiind Biserica Sf. Mormant . Dupa care ne indreptam catre Muntele Sion pentru a visita Catedrala Dormition , Locul Cinei celei de Taina si Mormantul Regelui David. Cina si cazare Bethlehem.

Muntele Maslinilor

Ziua 4 -18 ianuarie-Ajunul Bobotezii
Mic dejun. Participare la procesiunea de la IORDAN: slujba de sfintire a apelor, Boboteaza. Participa Sanctitatea Sa, Patriarhul Ierusalimului, dimpreuna cu alti arhierei din tari crestin-ortodoxe. La aceasta procesiune credinciosii asteapta minunea dumnezeiasca a intoarcerii Iordanului, curgere de la aval (dinspre Marea Moarta, in care se varsa raul Iordan) spre amonte (inspre Marea Galileii). Dupa terminarea slijbei ne indreptam catre M-rea Sf Gherasim de la Iordan, Manastirea Hozeva (unde sunt moastele Sf Ioan Iacob Hozevitul, paraul Horat, pestera Sf Ilie), Biserica Dudul lui Zaheu, Asezamantul Romanesc de la Ierihon. La final , ne bucuram de o vedere generala asupra Muntelui Carantania, unde Domnul Iisus Hristos a fost ispitit de diavol. Cina si cazare Bethlehem.

Manastirea Hozeva

Ziua 5 - 19 ianuarie
Mic dejun. Ne indreptam catre Muntele Eleon, unde ne vom inchina in Biserica Inaltarii Domnului la Cer , si in Biserica mica unde s-a aflat a doua oara capul Sf Ioan Proorocul, Inaintemergatorul; Biserica Tatal Nostru, unde Iisus i-a invatat pe ucenici cum sa se roage. Oprire la Panorama, ne vom bucura de privelistea frumoasa asupra Cetatii Vechi a Ierusalimului. Optional (40 euro) : Excursie catre nordul Israelului, spre locurile unde a copilarit Mantuitorul si si-a inceput activitatea mesianica. Vizitam orasul Capernaum, Muntele Fericirilor, Tabgha (locul unde a avut loc minunea inmultirii celor 5 paini si 2 pesti). Ne urcam pe Muntele Tabor si ne inchinam in Biserica Ortodoxa a Schimbarii la Fata . Cina si cazare Bethlehem.

Muntele Tabor

Ziua 6 - 20 ianuarie
Mic dejun. In ultima zi a pelerinajului nostru ne mai bucuram inca o data de locul primordial al Ierusalimului, si anume Mormantul Sfant. Dupa care ne indreptam catre Ein Karem, « patria Sf Ioan Botezatorul », unde vom pasi in Biserica Intalnirii, Biserica Nasterii Sf Pr Ioan, si vom trece pe langa Izvorul Fecioarei Maria. Ultimul popas va fi in Cetatea Lud, unde se afla Biserica Sf M Mc Gheorghe ce adaposteste mormantul marelui mucenic, si lanturile cu care a fost legat. Ne indreptam catre Ben Gurion, pentru zborul spre Romania, cu aterizare in Otopeni la 20.35.

Biserica Sfantului Mormant

Servicii incluse:
-transport avion masa pe timpul zborului
-taxe de aeroport
-5 nopti cazare hotel 4* Bethlehem
-5 zile mic dejun si cina
-intrarile la obiectivele specificate in program
-taxi Mrea Sf Sava
-ghid israelian vorbitor de limba romana
-certificat de pelerin
-materiale promotionale

Servicii neincluse:
-asigurarea medicala (aprox 35 lei)
-taxe de tips, meeting si assistance 20 euro
-excursie optionala in Tiberias 40 euro
-alte servicii ce nu sunt mentionate ca incluse

AGENTIA DE PELERINAJ
Iasi , Barnova, str Sf Maria 258
Tel/fax:0232226350
Mobil:0729.849.665
www.agentia-de-pelerinaj.ro
agentia.de.pelerinaj@gmail.com
info@agentia-de-pelerinaj.ro

Pe aceeaşi temă

22 August 2013

Vizualizari: 2137

Voteaza:

Pelerinaj in Israel de Boboteaza 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE