Pelerinaj la Lourdes si Fatima

Pelerinaj la Lourdes si Fatima Mareste imaginea.

PERIOADA: 2 - 14 Octombrie 2014

PRET : 660 euro/pers

ZIUA 1. 2 octombrie – BAIA MARE - BUDAPESTA – LIUBLIJANA- VERONA-1300 km

Plecam pe traseul de mai sus cu imbarcari din: Baia Mare- ora 4:00, Cluj Napoca- ora 6:30, Oradea ora 9:30. Oprire la Liublijana pentru vizita in centrul istoric al capitalei Slovene. Vizita la catedrala Sfantului Nicolae.

Cazare hotel3* in Verona.

ZIUA 2. 3 octombrie – VERONA- GENEVA

Mic dejun. In cursul amiezii se ajunge la Geneva, un oras de o eleganta rara, situate intr-un cadru pitoresc unic. Vizitam: parcul Perla lacului si Jetul de apa situat in apropierea malului; Catedrala Sf. Petru, timp liber comun sau individual. Cazare hotel 2*- zona Geneva.

ZIUA 3. 4 octombrie – VERONA- AVIGNON- MONTPELIER- TOULUSE- LOURDES- 850 km

Mic dejun. Neimbarcam pentru destinatia Lourdes strabatand traseul de mai sus. Scurta vizita la Avignon, Capitala Papala a Frantei si un important centru cultural al provinciei Provence. Vom vizita aici Palatul Papal, Micul Palat, Catedrala Notre Dame-des-Doms si celebrul Pont St-Beneze. Seara ajungem la Lourdes, participare la procesiune. Cazare hotel 3*in Lourdes si cina.



 

ZIUA 4. 5 octombrie – LOURDES

Mic dejun. Vizitarea sanctuarului, participare la procesiune. Program religios comun/individual. Cazare hotel 3*in Lourdes si cina.

ZIUA 5. 6 octombrie – LOURDES

Mic dejun. Participam la Calea Crucii, se viziteaza Muzeul. Timp liber pentru rugaciune sau cumparaturi.


Cazare hotel 3*in Lourdes si cina.

Description: 1-Catedrala-Ieronimus Description: salamanca

ZIUA 6. 7 octombrie – LOURDES- SALAMANCA - FATIMA- 1100 km

Mic dejun.Continuam calatoria noastra spiritual spre Fatima. In traseul nostru scurta vizita la Salamanca, oras universitar important al Spaniei si important centru touristic, intreg orasul este declarant patrimoniu mondial de catre Unesco. Vizita la cel mai vizitat obiectiv turistic -Catedrala Ieronimus, timp liber in Plaza Mayor. Ajungem seara la Fatima. Cazare hotel 2* Fatima si cina.

ZIUA 7. 8 octombrie – FATIMA

Mic dejun. Azi se viziteaza sanctuarul, obiectivele religioase din inafara sanctuarului. Vizita la ocean si a orasului Nazare. Cazare hotel 2* Fatima si cina.

ZIUA 8 .9 octombrie – FATIMA

Mic dejun. Vizita la cel mai vestic punct al Europei. Ne reintoarcem in Fatima- timp liber pentru rugaciune. Cazare hotel 2* Fatima si cina.

ZIUA 9. 10 octombrie – FATIMA- LISABONA- FATIMA- 300 km.

Mic dejun. Azi dedicam timpul nostru pentru a vizita Lisabona capital portugeza, un oras superb. Vizite: Podul Vasco da Gama,Piata de la oriente, Piata de Comercio, Catedrala veche si biserica unde a fost botezat Sf Anton. Manastirea Geronimilor.Cazare hotel 2* Fatima si cina.

ZIUA 10. 11 octombrie – FATIMA- SANTIAGO DE COMPOSTELA

Dupa micul dejun ne indreptam spre Santiago de Compostela, loc de pelerinaj. Peste 150000 de pelerini vin anual aici. Vizitam muzeul si Catedrala Santiago de Compostela – catedrala Sf. Iacob- devenita cea mai mare bazilică creştină în stil roman. În interiorul Catedralei se află o capelă a Relicvelor în care se păstrează şi un crucifix din aur datat din anul 874 care ar conţine o bucăţică din Sfânta Cruce . Timp liber. Cazare hotel 3*.

ZIUA 11. 12 octombrie – SANTIAGO DE COMPOSTELA- GIJON- SANTANDER- BILABAO- LOURDES

Mic dejun. Ne reintoarcem in Lourdes iar in traseul nostru vizitam capital bascilor- Bilbao. Tur panoramic al orasului Minuni ale arhitecturii moderne precum Muzeul Guggenheim si Palatul Euskalduna atrag mii de turisti in Bilbao, contrastand puternic cu centrul istoric, ce dateaza din secolul XIV. Ajungem seara la Lourdes. Cazare hotel 3*si cina.

ZIUA 12. 13 octombrie – LOURDES- TARASCON- VERONA- 1300 km

Mic dejun. Continuam pelerinajul nostru cu vizita la Trascon, mic oras in regiunea Provence- Franta unde se gasesc moastele Sf Marta din Betania, gazda Domnului, sora Mariei si a lui Lazar cel inviat a patra zi. Ne inchinam si ne rugam in biserica inchinata Sfintei Marta. Drumul nostru continua pana la Verona. Cazare hotel 3*

ZIUA 13. 14 octombrie – VERONA- PADOVA- ROMANIA-1300 km

Mic dejun. Ajungem la Padova pentru a ne ruga si inchina Sfantului Anton. Vizita la Basilica Sf. Anton si Biserica Sf. Iustina. Timp Liber pentru cumparaturi. Pornim spre Romania .

 

 

PERIOADA: 2-14 octombrie 2014

PRET : 660 euro/pers

 

La inscriere se achita un avans de 30%, iar diferenta cu 21 zile inainte de plecare.

Nota: Tariful este calculat pentru grup minim 40 persoane/ la un grup mai mic se recalculeaza tariful pentru transport.

 

PRETUL INCLUDE:

· transport cu autocar modern;

· 12 nopti cazare hotel2*/3*, cu mic dejun, ,8 cine , conform programului;

· vizite ghidate;

 

PRETUL NU INCLUDE:

· toate vizitele şi opririle opţionale, intrări la muzee sau alte obiective turistice ;

· asigurarea medicală de călătorie orice serviciu ce nu este menţionat la rubrica „Tariful include”.

 

 

Acte necesare calatoriei: Pasaport sau CI valabile minim 6 luni de la inceperea calatorie. Copii sub 18 ani calatoresc obligatoriu cu un insotitor adult care sa aiba imputernicire notariala a ambilor parinti (sau a parintelui care nu il insoteste) si cazier judiciar.

 

--
Cu stima,

Cristina Morariu

Travel consultant

VACANTA DE VIS

Str. Somesului, nr. 28

Sibiu, Romania

 

Vodafone:0731 018 938

Orange : 0740 765 507

Cosmote: 0767 33 61 61

Tel/Fax: 0269/220221

Tel.RDS: 0369/801091

22 Mai 2014

Vizualizari: 6085

Voteaza:

Pelerinaj la Lourdes si Fatima 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE