Pelerinaj la Manastirile din Moldova si Bucovina

Pelerinaj la Manastirile din Moldova si Bucovina Mareste imaginea.

Pelerinaj la Manastirile din Moldova si Bucovina
Data de plecare: 16.10. 2014


Ziua 1.
Plecare din Bucuresti la ora 06:30 (Parcul Izvor) pe traseul Buzau – Rm Sarat – Tg. Neamt. Se viziteaza: Mrea Agapia (interiorul a fost pictat de Nicolae Grigorescu) si Mrea Varatec. Cazare zona Tg. Neamt pensiune 3*.


 

Ziua 2. Se viziteaza Mrea Sihastria, Mrea Secu ( icoana facatoare de minuni Maica Domnului Cipriota ), Mrea Neamt ( cea mai veche manastire din Moldova ),Mrea Boroaia (mormantul Pr. Ilarion Argatul ), Mrea Voronet ( socotita "Capela Sixtina a Orientului" pentru marea fresca de pe fatada de vest, numita "Judecata de apoi". De asemenea "albastrul de Voronet" este considerat de specialisti ca unic in lume si cunoscut ca rosul lui Rubes sau verdele lui Veronese). Cazare in Gura Humorului pensiune 3*.


Ziua 3. Se viziteaza Mrea Putna (“ Ierusalimul neamului romanesc “ - prima si cea mai importanta ctitorie a Voievodului Stefan cel Mare si Sfant) , Mrea Sucevita (atestata la anul 1586, ca rezultat al initiativei mitropolitului Gheorghe Movila), Atelierul de ceramica neagra de la Marginea, Mrea Moldovita ( una dintre cele mai vechi asezari monahale). Cazare in Gura Humorului pensiune 3*.


Ziua 4. Participarea la Sf Liturghie de la Mrea Humor (una dintre cele mai vestite ctitorii ale evului mediu moldovenesc). Plecare spre Bucuresti.

Pret: 290 lei / pers

Pretul include: transport cu autocarul ; 3 nopti cazare la pensiune 3* ( camere duble si triple) ; ghid insotitor, preot insotitor
Pretul nu include: intrarile la lacasurile de cult si nici ghizii pentru acestea.
Grup minim: 40 pers. Pentru un grup mai mic de 40 pers. pretul se recalculeaza.

SUNRISE TURISM
GSM: 0040 0721.58.53.58 ; 0760.52.88.11
contact@sunriseturism.ro
sunriseturism@yahoo.com
www.sunriseturism.ro
www.centruldepelerinaje.ro



 

Pe aceeaşi temă

18 Septembrie 2014

Vizualizari: 3502

Voteaza:

Pelerinaj la Manastirile din Moldova si Bucovina 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE