Pelerinaj in Muntele Athos

Pelerinaj in Muntele Athos Mareste imaginea.

Pelerinaj in Muntele Athos
Plecari: 11 Mai , 13 Iunie 2015

Ziua I : Intalnire la baza Dealului Patriarhiei la ora 07.00. Trecerea frontierei in Bulgaria, vizitam Manastirea Basarabov. Plecare pe traseul: Ruse - Sofia - Kulata – Serres– Ouranopolis. Cazare.

Ziua II :
Dimineata ora. 730 întocmirea formalităţilor, ora 9.30 imbarcare pe vapor şi plecare spre Dafne (portul Sfantului Munte). Din Dafne, deplasare cu masina la Schitul romanesc Lacul, cazare si participarea la slujbe.

Ziua III :
Deplasare pe jos la Chilia Parintelui Pavel ( Schitul Lacul), Izvorul Sfantului Atanasie, apoi la Manastirea Marea Lavra (infiintata de Sfantul Atanasie cel Mare). Cazare si participarea la slujbe.

Ziua IV :
Ne deplasam pe jos la Schitul Românesc Prodromul. Cazare si participare la slujbe. Vizitam Peştera Sfantului Athanasie Athonitul.

Ziua V : – Optional: Deplasare cu maşina pentru a vizita Manastirea Iviron cu Icoana Portarita, Manastirea Karakalou (ctitorie a Voievodului Petru Rareş ), Manastirea Filotheu, Izvorul Maicii Domnului. Cazare la Schitul Sfantul Andrei in Kareia. Seara vizita la Manastirea Koutlomoussiou si Manastirea Protaton cu icoana Axion Estin (Cuvine-se cu adevarat...) Chilia Burazeri.

Ziua VI :
Deplasarea cu masina in Portul Dafne si apoi cu vaporul la Ouranopolis Vizitam orasul Salonic cu Catedrala Sfantul Dimitrie Izvoratorul de Mir (moastele întregi ale Sfantului Dimitrie si ale Sf. Anesia), Biserica Sfanta Sofia, Catedrala Mitropolitană cu moaştele Sfantului Grigorie Palama, Turnul Alb, Statuia lui Alexandru cel Mare, plecare spre Bulgaria, in drum vom opri pentru a face cumparaturi. Cazare la Hotel Rila.

Ziua VII :
Participare la Sf. Liturghie, popas pe Valea Rilei la un restaurant cu pastravarie, oprire in Sofia pt. a vizita Catedrala Alexander Nevsky, apoi plecam spre Bucuresti.

TARIF: 175 Eur/pers. valabil la un grup de minim 8 de persoane.

Tariful include:
- transportul cu Mercedes Vito Extra Long
- taxe de drum, de pod, parcari;
- cazare minim 4 nopti in Sfantul Munte cu masa inclusa dupa programul manastirilor;
- ghidaj de specialitate teolog;
- asistenta la cumparaturi, asistenta duhovniceasca.

Tariful nu include:
- cheltuielile pe Sfantul Munte (taxa de intrare in Sfantul Munte, vaporul dus-intors; deplasarea cu maşina pe SfantulMunte ) aprox. 115 Eur.
Programul poate suferi modificări în funcţie de confirmările de cazare din Sf. Munte Athos. În caz de furtună pe mare, programul ptr. Athos va fi adaptat conform condiţiilor meteo, în acest caz agentia este absolvita de nerespectarea programului publicat.

Agentia de Turism Avraam Travel
Tel : 0731396104 / 0735162701/ Fax : 0318052018
E-mail : rezervari@avraamtravel.ro
www.avraamtravel.ro
https://www.facebook.com/avraamtravel

Pe aceeaşi temă

21 Aprilie 2015

Vizualizari: 1894

Voteaza:

Pelerinaj in Muntele Athos 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE