Pelerinaj Rusia

Pelerinaj Rusia Mareste imaginea.

Pelerinaj Rusia Mare

18 august - 28 august 2015
TARIF: 1199 EURO/pers

Ziua 1, sambata, 18 august 2015
Plecare din Chisinau la ora 07.00 si sosire in Moscova la ora 08.45. Preluare de pe aeroport si prezentarea orasului, capitala Rusiei. Ne indreptam catre Mrea Pokrovski unde se afla moastele Sf Matroana, numita de Sf Ioan de Kronstadt, cel de-al optulea stalp al Rusiei. Seara o incursiune la Metroul Moscovit, vestit in toata lumea pentru statiile deosebit de frumoase. Cazare hotel Izmailovo Gamma Moscova, sau similar.

Ziua 2, duminica, 19 august 2015
Mic dejun. Tur de oras Moscova: Piaţa Roşie (Catedrala St.Vasile Blajinul, Catedrala Maicii Domnului Kazanskaia, Muzeul de istorie, turnurile din Kremlin, GUM, Catedrala Hristos Mântuitorul,Biserica Sf Nicolaie, Universitatea de stat Moscova, Teatrul Balshoi şi piaţa. Tur de Kremlin (intrare inclusa) se vor vizita grădinile si o Catedrala . Dupa-amiaza vom merge si la Galeriile Tretiacov , unde se afla picturile Cuv Andrei Rubliov. Cazare Hotel Izmailovo Gamma Moscova, sau similar.

Ziua 3, luni, 20 august 2015
Mic dejun. Vedere panoramica de pe Vorobyovi Hills. Dupa acest popas , ne indreptam catre Lavra Sf Serghie de Radonej, cea mai mare si importanta manastire ruseasca, declarata si Monument UNESCO. Aici se pastreaza moastele intemeietorului lavrei, Sf Serghie, dar si ale Sf Cuv Nikon și Deonisie de Radonej; Ier. Iosaf, Serapion și Inochentie mitropoliții de Moskova si Maksim Grecul. Cazare Serghiev Posad

Ziua 4, marti, 21 august 2015
Mic dejun. Dis de dimineata se asista la Sf Liturghie, cand se si deschide racla cu moastele Sf Sergie. Începe, apoi, o excursie de-a lungul inelului de aur al Rusiei, asa cum este denumita aceasta salba de orase medievale rusesti, care au jucat un rol important in istoria statului si bisericii Rusiei. Vom face un prim popas in Vladimir, unde vom vizita Catedrala Sf Vladimir (aici se mai pastreaza frescele Cuv Andrei Rubliov), Catedrala Sf Dimitrie, Portile de Aur. Transfer Mrea Sarov. Cazare Diveevo

Ziua 5, miercuri, 22 august 2015
Mic dejun. Optional, asistam la Acatistul Sf Serafim de Sarov, care se citeste langa racla, dupa care ne vom inchina la sfintele moaste ale acestui sfant mult iubit de credinciosi. Urmeaza Sf Liturghie, apoi vom pasi pe cararea Maicii Domnului, care a fost sapata de Sf Serafim. Se spune ca pe acolo in fiecare zi trece Maica Domnului. Acest drum se strabate intr-o procesiune , Kanavka, in fiecare seara, de intregul sobor al maicilor si credinciosilor, in frunte cu maica stareta. Ulterior vom pleca la Izvorul Sf Serafim ; cei ce vor se pot scalda (trebuie avut o camasa de baie). Cazare Diveevo

Ziua 6, joi, 23 august 2015
Mic dejun. Participare la Sfintele Slujbe (Acatistul, Liturghia). Transfer Murom, oras al sfintilor familisti. La manastirea de maici se afla in aceeasi racla Sf Petru si Sf Fevronia, la care multi tineri casatoriti sau care vor sa se casatoreasca vin sa se roage, dobandind ajutor. Facem un scurt popas si la Suzdal, orasul medieval cu foarte multe biserici trecute in patrimoniul UNESCO Mrea Schimbarii la Fata, Mrea Sf Euthimyus, Kremlinul. Ne vom indrepta catre Moscova unde ne vom imbarca in trenul de noapte (vagon cuseta) cu destinatia St Petersburg.

Ziua 7, vineri, 24 august 2015
Ajungem in cursul dimineatii in St Petersburg. La orele 12.00 incepe un tur de oras unde vom vedea : Lavra Alexandr Nevski, Catedrala Sf Isak, Catedrala Mantuitorul Insangerat, Catedrala Maicii Domnului din Kazan, Catedrala Sf Nicolaie, Piata Artelor, Piata Palatului, Fortareata Sf Petru si Pavel, malurile Nevei. Cazare Hotel Azimut St Petersburg, sau similar.

Ziua 8, sambata, 25 august 2015
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru a asista la Sf Liturghie de Schimbarea la Fata, sau optional (40 euro/persoana) mergem la Mrea Svirskaya pentru a ne inchina la moastele izvoratoare de mir ale Sf Alexandru Svirski, cel caruia i s-a aratat Sf Treime. Cazare Hotel Azimut St Petersburg, sau similar.

Ziua 9, duminica, 26 august 2015
Mic dejun. Ne vom deplasa catre cimitirul Smolensk, unde sunt ne vom inchina la moastele Sf Xenia , nebuna intru Hristos. Tot azi ne vom inchina si in Mrea de pe Karpova a Sf Ioan de Kronstadt, cel caruia Sf Siluan Atonitul i-a multumit pentru cursul lui duhovnicesc. Vom poposi putin si la Palatul de vara al Tarilor Rusiei, Peterhof. Seara, optional (12 euro/persoana) croaziera pe Neva, cu spectacolul podurilor basculante. Cazare St Hotel Azimut St Petersburg, sau similar.

Ziua 10, luni, 27 august 2015
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru a vizita cel mai frumos oras al Rusiei, capitala tarului Petru cel Mare, focar al culturii rusesti si al reinnoirii Imperiului slav. Optional (150 euro), excursie la Insula Valaam, de pe lacul Ladoga. Plecare dimineata devreme de la hotel, transfer catre portul Priozersk/Sortavala, imbarcare pe ferry-boat, vizita in Complexul Monahal; ne vom inchina in Catedrala Schimbarea la Fata si la moastele intemeietorilor manastirii Sf Cuv Serghie si Gherman. Deasemenea, tot aici se mai afla si moastele Sf Antipa de la Calapodesti, sfant roman ce a fost canonizat si de Biserica Greaca ( datorita nevointei din Sf Munte Athos ), si de Biserica Rusa ( datorita celor 17 ani de nevointa in pustia Valaamului ), si de Biserica Romana, spectacol coral, vizita celorlalte schituri si retur. Cazare Hotel Azimut St Petersburg, sau similar.

Ziua 11, marti, 28 august 2015
Mic dejun. Program liber pentru a asista la Sf Liturghie; sau pentru vizita Ermitajului (10 euro), sau a altor muzee, sau cumparaturi. Transfer catre aeroport pentru imbarcarea la ora 23.00 si aterizare in Chisinau la ora 01.25


ACTE NECESARE INSCRIERII SI EMITERII VIZEI:
-Pasaport valabil cel putin 6 luni de la data calatoriei
-Foto tip buletin (3,4 cm/4,5 cm)
-Formularul special, asigurarea medicala, invitatia si voucher-ul sunt asigurate de catre Agentie.

TRANSFER IASI-CHISINAU-IASI:
- Aproximativ 20 euro/persoana
- Daca se doreste o noapte de cazare in prealabil, aproximativ 20 euro/persoana

Servicii incluse:

- Bilet de avion
- Taxe de aeroport
- Taxe hoteliere
- Transport autocar pe teritoriul Rusiei
- Ghid local vorbitor de limba romana
- 6 nopti cazare in camere duble hotel 3*
- 1 noapte cazare la Serghiev Posad (camera duble, cu baie proprie)
- 2 nopti cazare Mrea Sarov (camera cu 3 paturi, cu baie proprie)
- 1 noapte in tren la vagon cuseta de 4 persoane
- 10 mic dejunuri
- Intrarile la obiectivele specificate in program (muzee, biserici, metrou)
- Invitatia pentru Rusia (necesara la Dosarul pentru viza, inmanat Ambasadei)
- Asigurarea medicala si storno

Servicii neincluse:
- Taxa de viza (50 euro in regim normal, 100 euro in regim de urgenta)
- Mesele nespecificate in program
- Excursiile optionale amintite in program
- Supliment demipensiune 170 euro/persoana (10 cine)

AGENTIA DE PELERINAJ
SC Samaria Turism SRL
CUI 22404549
Iasi , str Arcu nr 1, Bloc Tarom, parter

Tel/fax:0232226350
Mobil:0729.849.665

www.agentia-de-pelerinaj.ro
info@agentia-de-pelerinaj.ro


Nota:
Autoritătile vamale isi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezintă suficientă incredere, chiar dacă aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facută răspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul isi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea (situatie putin probabila, ce nu s-a mai intamplat) .
Programul actiunii poate fi modificat de către conducatorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.
Compania aeriana isi rezerva dreptul de a modifica orarul de zbor, fara o consultare prealabila.
Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru Rusia
Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei sau facilitate se rezolvă de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
Prezentul document constituie anexă la contractul de prestări servicii.
Aşenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure.
Pentru înscriere: avans minim 300 Euro/persoana, copii după carte de identitate şi paşaport.
Grup minim 25 pelerini

Pe aceeaşi temă

28 Ianuarie 2015

Vizualizari: 1222

Voteaza:

Pelerinaj Rusia 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE