Pelerinaj de Sfanta Parascheva

Pelerinaj de Sfanta Parascheva Mareste imaginea.

"Sfanta Parascheva este cea mai populara dintre toti sfintii ale caror moaste se afla pe teritoriul Romaniei, dovada graitoare in acest sens fiind multimea de pelerini care se inchina moastelor sale la Catedrala Mitropolitana din Iasi. Mai mult, sute de biserici de parohie din Romania sunt inchinate ei pentru a le ocroti. Marea evlavie a poporului dreptcredincios fata de Sfanta Cuvioasa Parascheva se explica tocmai prin convingerea si constatarea ca ea este mult folositoare, daruind ajutor, prin rugaciunile ei, tinerilor si batranilor, fecioarelor si mamelor, bolnavilor si saracilor. Puterea ei vine din sfintenia si din bunatatea ei, adica din iubirea ei fata de Dumnezeu si fata de oameni”. (PF Daniel)

Data de plecare: 13.10.2014
Pret: 120 lei / pers.

Ziua 1 - 13.10.2014 Plecare la ora 07:00 din Bucuresti - Parcul Izvor pe traseul Buzau – Rm. Sarat - Iasi. Ne asezam la rand pentru a ne inchina la moastele Sf. Cuv. Parascheva – ocrotitoarea Moldovei.



 

Minunile savarsite de Sfanta Cuvioasa Parascheva au facut ca, an de an, numarul pelerinilor care strabat drumul spre Iasi sa fie tot mai mare. Astfel, inca din ajun, mii de pelerini, din toate judetele tarii, se indreapta spre Catedrala Mitropolitana din Iasi, unde se afla Moastele Cuvioasei Parascheva. Cu evlavie si credinta, pelerinii cauta tamaduire si mangaiere, iar raspunsul Cuvioasei Parascheva nu intarzie sa se faca simtit, prin vindecarea trupurilor si a sufletelor acestora, nenumarate fiind minunile savarsite de Cuvioasa. Astfel, inca si astazi, sfanta vindeca schiopi, surzi, ciungi, ologi si tot felul de boli grele, de cele mai multe ori numai prin atingerea de racla ei.

Participare la slujba de priveghere.

Ziua 2 – 14.10.2014. Participare la Sf Liturghie. Plecare spre Bucuresti cu oprire la Mrea Vladiceni ( icoana Maicii Domnului “ Ivirita”)



 

SUNRISE TURISM
GSM: 0040 0721.58.53.58 ; 0760.52.88.11
contact@sunriseturism.ro
sunriseturism@yahoo.com
www.sunriseturism.ro
www.centruldepelerinaje.ro


18 Septembrie 2014

Vizualizari: 5016

Voteaza:

Pelerinaj de Sfanta Parascheva 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE