Pelerinaje la Manastirile din Romania

Pelerinaje la Manastirile din Romania Mareste imaginea.

Va invitam sa ne insotiti in Pelerinaje la Manastirile din Romania

Plecari din Bucuresti, Ploiesti, Brasov


1) 20 – 24 august 2014 - “Plaiuri Bucovinene”. Istorie si cultura pentru copii si adulti.
Monumente de arta si arhitectura: Manastirea Putna, Manastirea Sucevita, Manastirea Moldovita, Manastirea Voronet, Manastirea Dragomirna, Manastirea Rasca, Cetatea Neamtului, Cetatea Sucevei, Rezervatia de zimbrii si Gradina Zoologica de la Manastirea Neamt, Manastirea Secu si Manastirea Sihastria: pe urmele marilor duhovnici: Parintele Cleopa, Parintele Paisie Olaru, Parintele Ioanichie Balan, Cheile Bicazului, Lacul Rosu.
Pret 250Lei/persoana




 

2) 29-31 august 2014 - Pelerinaj la Manastirea PRISLOP, rugaciuni la mormantul Parintelui Arsenie Boca. Traversare Trans Alpina. Manastirea Bistrita: Sf. Grigorie Decapolitul, Manastirea Oasa, Manastirea Afteia, Manastirea Maicii Domnului, Manastirea Prislop: inchinare la mormantul Parintelui Arsenie Boca, Manastirea Lainici: icoana Maicii Domnului Grabnic Ascultatoare, Sfintele Moaste ale Sfantului Irodion de la Lainici, Sf. Serafim de Sarov s.a.
Pret 165 Lei/persoana




3) 6 Sept. 2014 (S). "Milostenia" – Pelerinaj la Manastirea Marcus, pe urmele Parintelui Arsenie Boca. Programul cuprinde Manastirea Marcus: 10 fetite orfane (ajutorul nostrum este binevenit la inceperea noului an scolar), Biserica din Chichis: icoana Maicii Domnului pictata de Parintele Arsenie Boca, Biserica din Bixad: pictura Parintelui Arsenie Boca, Lacul Sfanta Ana, drumetie, relaxare, Biserica de langa Lac.
Pret 65 lei/persoana

4) 11-14 Sept 2014 - "Inaltarea Sfintei Cruci" - Pelerinaj la Manastirile din Dobrogea si Bulgaria la Balcic. Programul cuprinde: Manastirea Sf. Maria Techirghiol, inchinare la mormantul Parintelui Arsenie Papacioc, Manastirea Sf. Filip: moastele Sfintilor Martiri, Manastirea Dervent: cruci tamaduitoare, izvor tamaduitor, Icoana Maicii Domnului facatoare de minuni, Manastirea Pestera Sfantului Andrei: inchinare la Moastele Sf. Andrei. Relaxare si plimbare pe malul Marii Negre. Bulgaria: Castelul Reginei Maria de la Balchik, Gradina Botanica, Cap Kaliakra. Manastiri din Tulcea: Manastirea Saon, Manastirea Cocos, Manastirea Celic-Dere, Delta Dunarii.
Pret 220 Lei/persoana


Inscrieri si informatii: 0742268568, 0724525041,pelerinaje_ro@yahoo.com
http://www.pelerinaje-la-manastiri.blogspot.com
Apologetikos SRL – La drum cu sufletul!


Va oferim servicii de relaxare si reculegere prin intermediul pelerinajelor la Manastiri. Pentru realizarea programelor, daca este necesar, transportul se face cu autocarul. Insotitor organizator si preot invitat, atmosfera plina de istorie si spiritualitate, intalniri cu mariduhovnici, participare la Sfintele Slujbe la manastiri.


Observatii:
1. Pretul nu include: vizitarea obiectivelor de pe traseu si cazarea, taxele de trecere cu bacul sau de trecere a granitei, acolo unde este cazul.

2. Masa se va asigura individual, autocarul opreste pe traseu pentru aprovizionare daca suntsolicitari, fiind in sarcina pelerinilor sa isi asigure mancare la pachetel si/sau sa se aprovizioneze cand autocarul opreste. Va rugam sa solicitati oferta detaliata pentru fiecare pelerinaj.

3. Cazarea se achita la Manastire 15-35 lei/persoana/zi, in functie de Manastire, daca nu se specifica altfel in programul evenimentului. Cazarea se face la Manastiri in conditiile oferite de acestea (la comun, multe paturi, grupuri sanitare comune). In cazul in care se solicita confort sporit la cazare, numai unde este posibil, este necesara rezervare si se plateste diferenta de confort, pensiunile au camere de 2-3-4 persoane. In functie de disponibilitate, locul de cazare se poate modifica.Va rugam sa solicitati informatii despre locul de cazare. Inscrierile au inceput la data publicariio fertei (noiembrie 2013).

4. Locurile in autocar se ocupa NUMAI in ordinea platii (minim avans 50%. Restul de 50% se achita cu minim o luna inaintea plecarii pentru pastrarea locului).

Pe aceeaşi temă

11 August 2014

Vizualizari: 3916

Voteaza:

Pelerinaje la Manastirile din Romania 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE