Pelerinajul Copiilor. In Saptamana Luminata, impartasiti copiii la Ierusalim!

Pelerinajul Copiilor. In Saptamana Luminata, impartasiti copiii la Ierusalim! Mareste imaginea.

Inscrie-te la Pelerinajul Copiilor la Ierusalim! In vacanta de primavara, impartaseste copiii la Sfantul Mormant! Pentru prima data in Romania, elevii cu varste intre 7-16 ani pot merge intr-un pelerinaj special organizat pentru ei, in care nu vor fi singuri printre adulti, ci vor calatori alaturi de alti copii, insotiti de parinti sau bunici. Istorie, religie si traditie intr-o calatorie spirituala de o frumusete indescriptibila, care poate schimba viata familiei voastre. 7 zile (14-20.04) / 4 stele /demipensiune de la 765 EUR. Inscrieri pana pe 20 februarie.

O calatorie cat o Academie: in vacanta de primavara, copiii sunt chemati la cea mai inalta scoala din cate exista pe pamant, la Scoala Duhului Sfant! Pe langa obiectivele religioase din cadrul oricarui pelerinaj in Tara Sfanta, tinerii calatori vor avea propriile atractii de vizitat care ii vor ajuta sa patrunda mai usor in tainele Vechiului si Noului Testament.

Cele sapte zile de pelerinaj vor include Muzeul copiilor din Holon, cu expozitii faimoase in intreaga lume, precum “Invitation to Silence” sau “Dialogue in the Dark”, Nazaret Village - satul copilariei Mantuitorului Iisus, Tzippori – capitala romana a Galileii, o experienta fascinanta, unde vor invata sa practice meseriile Noului Testament, Liftul Timpului, cina si cazarea intr-un cort de beduini, Orasul nabatienilor, pesteri din vremurile biblice, safari pe camile si Muzeul Mini Israel. Special pentru micutii pelerini, ghizii vor organiza activitati specifice varstei, astfel incat sa isi imbogateasca cunostintele biblice, cultura generala, dragostea de Sfintele Locuri si credinta in Dumnezeu intr-un mod inedit.


Obiectivele religioase ale Pelerinajului Copiilor cuprind, printre altele, Galileea, Muntele Tabor, locul Schimbarii la Fata a Mantuitorului, Nazaret - cu Biserica Sfantului Arhanghel Gavriil, cu Izvorul Maicii Domnului din Nazaret, Gradina Ghetsimani, cel mai iubit loc de rugaciune al Mantuitorului; Mormantul Maicii Domnului, biserica semi-ingropata ridicata de cruciati in secolul al XI-lea; Via Dolorosa, cu popasuri la cele mai importante opriri din cele 14 ale Mantuitorului Iisus de pe Drumul Crucii; Mormantul Sfant, Golgota, Piatra Mirungerii sau Biserica Ortodoxa a Invierii.


"Singurul lucru pe care il cumperi si care te face, intr-adevar, mai bogat, este calatoria. Am simtit asta cu adevarat dupa ce ne-am intors cu cei doi copii din Tara Sfanta!" - Dan, 40 de ani, Bucuresti.

"Recomand tuturor parintilor sa faca efortul de a investi in pelerinajul copiilor! Nu are grad de comparatie in ceea ce priveste structura si activitatile de pe teren. Viadora, multumim."- Minodora, 38 de ani, Bucuresti.



 

Tarifele pornesc de la 765 EUR pentru copii si ajung pana la 965 EUR pentru adulti, in functie de conditiile de cazare alese. Detalii pe www.pelerinajulcopiilor.ro.

Cu o prezenta de 10 ani pe piata din Romania. Viadora Calatorii este o agentie de turism cu capital integral autohton, specializata in organizarea programelor culturale, religioase si de explorare. Printre destinatii se numara Israel, Egipt, Turcia, Iordania, Siria, Grecia, Serbia, Muntenegru si Rusia.

Contact:

Simona Alexandru,
Director Programe Internationale:

office@viadora.ro

0722. 11.00.99

Pe aceeaşi temă

10 Februarie 2015

Vizualizari: 2545

Voteaza:

Pelerinajul Copiilor. In Saptamana Luminata, impartasiti copiii la Ierusalim! 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE