Va invitam in Pelerinaj

Va invitam in Pelerinaj Mareste imaginea.

1) 27-29 Noiembrie 2014 – Parastasul Parintelui Arsenie Boca, comemorare 25 de ani, 1989-2014
Plecare din Bucuresti, Ploiesti si Brasov.
Programul cuprinde: plecare seara 27 nov ora 17,30 direct la Manastirea Prislop, inchinare si rugaciune la mormantul Parintelui Arsenie Boca (ATENTIE! se calatoreste noaptea, pentru aceasta noapte nu exista cazare, este o noapte de rugaciune la Prislop).

Pe 28 nov.participare la Sfantul Maslu, Sfanta Liturghie si Parastasul Parintelui Arsenie. Traseul include si Manastirea Ramet: icoana Maicii Domnului Pantanassa, moastele Sf. Ghelasie de la Ramet,



29 nov. AIUD: inchinare la moastele Sfintilor Martiri din inchisorile comuniste, Manastirea Recea, Manastirea Sighisoara: icoana Maicii Domnului – intoarcere acasa.

Pret 155Lei/persoana

2) 30 nov 2014 "Sfantul Andrei, ocrotitorul romanilor" - Pelerinaj la Pestera Sfantului Andrei
Programul cuprinde: Manastirea Pestera Sfantului Andrei inchinare la moastele Sfantului Andrei, participare la Sfanta Liturghie de Praznic, Manastirea Dervent: izvor tamaduitor, icoana Maicii Domnului facatoare de minuni, Manastirea Sfantul Ioan Botezatorul.

Pret 85 lei/persoana



3) 7 Decembrie 2014 – Praznic Sfanta Mucenita Filofteia de la Arges.
Manastirea Argesului: inchinare la Sfintele moaste ale Sfintei Filofteia, Sfanta Liturghie de praznic, Manastirea NegruVoda: inchinare la moastele Sfantului Ioanichie cel Nou, Manastirea Namaiesti: icoanaMaicii Domnului atribuita Evanghelistului Luca, Manastirea Dealu.

Pret 60 lei/persoana


4) 14 dec.2014 – Daruind vei Dobandi"- Pelerinaj la Manastirea Marcus, ajutorul nostru pentru 10 fetite orfane.
Traseul include Manastirea Suzana, Manastirea Cheia: Sfanta Liturghie, Manastirea Marcus (ajutor pentru ingrijirea fetitelor de la Manastire, jocuri, imbratisari si daruri). Biserica din Chichis: inchinare la icoana Maicii Domnului pictata de Parintele Arsenie Boca, intalnire cu Parintele duhovnic Cucu din Sfantu Gheorghe (optional).

Pret 60 lei/persoana

5) 27-28 decembrie 2014 - Intalnire cu un mare duhovnic - Pelerinaj la Cotmeana,

Programul include: Manastirea Cotmeana: intalnire cu un mare duhovnic, Parintele oasaf Boiciuc, Staretul Manastirii. Sfanta Liturghie Sfantul Stefan. Colinde de Craciun. Fiecare pelerine va aveaocazia de a discuta personal cu Parintele pentru sfaturi si povete duhovnicesti. Sfanta Liturghie la Cotmeana.

Pret 100 lei/persoana




Inscrieri: 0742268568, 0724525041,
pelerinaje_ro@yahoo.com
http://www.pelerinaje-la-manastiri.blogspot.com

Plecari din Bucuresti, Ploiesti si Brasov

Va oferim servicii de relaxare si reculegere prin intermediul pelerinajelor la Manastiri organizate ca evenimente cu tematica specifica. Pentru realizarea programelor transportul se face cu autocarul. Insotitor organizator si preot invitat, atmosfera plina de istorie si spiritualitate, comunicare si dezvoltare personala, intalniri cu mariduhovnici, participare la SfinteleSlujbe la manastiri.

Cazarea se face in principal la Manastirisi NU este inclusa in pret, se achita local, sipoatevariaintre 15 - 35 lei/pers/noapte, daca nu este specificataltfel.Va rugam sa studiati cu atentie Conditiile de participare si inscriere pe site.

Pe aceeaşi temă

12 Noiembrie 2014

Vizualizari: 3182

Voteaza:

Va invitam in Pelerinaj 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE