Descurajarea

Se povesteste ca diavolul s-a hotarat candva sa-si vanda toate instrumentele cu ajutorul carora si-i supunea pe oameni. A facut o multime de pachete, pe fiecare indicand ce contine: suparare, crima, minciuna, necinste, mandrie si asa mai departe. Dupa ce toate pachetele au fost vandute, cineva a observat ca un pachet n-a fost pus in vanzare, l-a intrebat pe diavol, de ce?

- Pentru ca aceasta este cea mai puternica dintre armele mele si pe aceasta nu vreau s-o vand. Ea este descurajarea. Cand cineva ajunge la aceasta, il am in mod sigur in mana!".


 

.

01 Septembrie 2010

Vizualizari: 11267

Voteaza:

Descurajarea 5.00 / 5 din 1 voturi. 4 review utilizatori.

Comentarii (4)

  • Cristian Ionel EnculescuPostat la 2014-08-13 20:13

    Pentru Cristina Bochie.... Chiar daca acum suntem in 2014, ei bine Cristina scrie te rog frumos cu ce fel de resurse ai trecut peste cumpana avuta in iunie 2011? Traversez si eu aceasta cumpana cauzata de o internare in spital si o noua boala gastroent. diagnosticata care mi-a decompensat si echilibrul pshihic, si a reactivat depresia pentru care sunt pensionat! Doamne ajuta!

  • v spiridon Postat la 2011-06-14 08:07

    ei draga cristina kiar nu e nevoie sa te descurajezi nimic nu se intampla fara voia lui Dumnezeu si un rau nu vine daca nu iese un bine mai mare din aceasta. acum depinde si din ce motiv iti vine acea deznadejde. insa Dumnezeu ne iubeste mai mult decat ne iubim noi insine. ridica-ti fruntea si nu deznadajdui. Nu diavolul ne va judeca si nu el ne este stapan, si de-ar fi pacatele noastre ca mohoraciunea le va albi Dumnezeu, doar sa ne ridicam si sa pornim, ca de restul se ingrijeste El. Dumnezeu nu vrea sa reusim, ci doar sa ne dorim din tot sufletul sa reusim si tanjeste dupa strigatul nostru de ajutor caci nimic altceva nu-si doreste mai mult, decat sa ne ajute.Fii puternca si nu pleca urechea la soaptele diavolului. un razboi intotdeauna se castiga prin descurajarea adversarului.daca ii slabesti increderea de sine cade singur fara sa mai fie nevoie de lupta. asadar, tu alegi daca esti invinsa sau castigi. Cele bune

  • cristina bochiePostat la 2011-06-13 08:25

    Exact in acest punct ma aflu eu azi,incotro?de fapt,stiu ca nu este cale de intoarcere ,dar e greu,tare greu...urcusul meu

  • filomena mariaPostat la 2010-09-02 00:42

    asa este, noroc ca ne iubeste BUNUL DUMNEZEU si nu ne lasa sa ramanem in deznadejde, ptr ca si DUMNEZEU are "armele" lui si anume iubirea si ajutorul care sunt mai puternice.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE