Semnul divin

Intr-un sat se ridica o biserica. Pentru finalizarea lucrarilor mai era nevoie de 6. 000 de lei. Doi boieri ai satului stateau langa biserica ce se ridica si se intrebau de unde sa ia banii pentru incheierea lucrarilor.

In timp ce se sfatuiau, a cazut langa ei o grinda, fara a-i vatama.



Atunci unul dintre ei a spus:

- Eu dau 3.000 de lei.

- Si eu ceilalti 3.000, zise boierul celalalt.
 

.

19 Iulie 2010

Vizualizari: 9114

Voteaza:

Semnul divin 5.00 / 5 din 3 voturi. 5 review utilizatori.

Comentarii (5)

  • Eugen-Petrisor ChioreanPostat la 2011-03-12 09:18

    Frumoasa pilda cu cei doi boieri si cred ca este la fel de ziditoare ca si model de viata chiar si ni aceste vremuri de restriste.Bunul Dumnezeu Niciodata nu pedepesste sau bate sau pedepseste ci ne da intelepciune si ne dezleaga ambitile si gindirea El este Iubire este Dragoste si Lumine prin ce sa scris in Sf.Scriptura "Findca atit de mult a iubit Dumnezeu lumea ca a dat pe Fiul Sau....Sf Ev. de la Ioan

  • grigore n emilPostat la 2010-07-20 21:55

    BUNA ANNA MARIA! RASPUNSUL LA ACEASTA FRUMOASA PILDA IL GASESTI CHIAR IN TITLU! "SEMNUL DIVIN"DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE NU MAI NECESITA O ALTA EXPLICATIE. CU MULT DRAG.

  • beatrice-gabriela prisacariuPostat la 2010-07-20 18:59

    frumoasa pilda dar oare citi dintre "boierii" de azi mai fac asta? a cazut grinda linga ....ce bine...am scapat si de data asta.... stim sa acuzam,sa ne victimizam si nu stim sa vedem ce se intimpla cu noi doamne ajuta!

  • Cristian GrigorePostat la 2010-07-20 11:19

    Oamenii se intorc la credinta doar atunci cand pe alte cai nu mai pot reusi rezolvarea asaziselor probleme. Mare este puterea lui Dumnezeu. Sa multumim bunului Dumnezeu pentru tot ce avem si sa ne rugam bunului Dumnezeu sa ne dea putere pentru a trece cu bine peste toate relele.Te rog Doamne ajuta pe toata lumea! Multumesc Doamne!

  • Mari AnaPostat la 2010-07-20 10:28

    Grinda putea sa cada pe ei si sa-i omoare, iar toti banii care ii aveau nu le ar mai fi folosit la nimic.Atunci din recunostinta pentru Dumnezeu care a facut sa fie "nevatamati" au donat banii necesari.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE