Vindecarea prin credinta

O femeie avea cancer la san. A auzit despre avva Longinus si a cautat sa-l intalneasca. El locuia la vreo noua mile departare de Alexandria. Tot cautandu-l, femeia l-a intalnit pe fericit cand el aduna lemne pe tarmul marii. Apropiindu-se, l-a intrebat: "Avva, unde locuieste avva Longinus, robul lui Dumnezeu?".

Nu stia ca el este. Batranul intreaba: "Dar ce vrei cu mincinosul acela? Nu te duce la dansul. E un mincinos. Ce-ai patit?". Femeia i-a aratat boala. Atunci el a facut o cruce peste loc si a lasat-o sa plece, zicand: "Mergi, Dumnezeu o sa te vindece, Longinus nu-ti poate fi de nici un folos". Femeia a plecat cu credinta in cuvantul lui si s-a vindecat indata. Pe urma a povestit catorva persoane despre cele intamplate, descriindu-l pe batran, si asa a aflat ca el era avva Longinus.
 

.

20 Octombrie 2011

Vizualizari: 8617

Voteaza:

Vindecarea prin credinta 5.00 / 5 din 3 voturi. 2 review utilizatori.

Comentarii (2)

  • Cristina NemesPostat la 2017-01-24 02:23

    Mântuitorul Iisus Hristos ne spune în Sfânta Scriptură:”Căci adevărat grăiesc vouă: Dacă veţi avea credinţă în voi cât un grăunte de muştar, veţi zice muntelui acestuia: Mută-te de aici dincolo, şi se va muta; şi nimic nu va fi vouă cu neputinţă” (Matei 17, 20 ). Prin urmare, trebuie doar să reținem învățătura Lui și să ne străduim să punem în practică tot ceea ce ne învață și astfel vom fi vrednici de El.

  • Octavia GrozeaPostat la 2011-10-21 03:17

    Daca este credinta atunci totul este posibil,Dumnezeu sa ne intareasca cu tarie in credinta

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE