De ce se scufunda America?

De ce se scufunda America? Mareste imaginea.

De ce se scufunda America? 

Dumnezeu stie!

Am vazut pe Youtube o inregistrare a unei emisiuni live la CNN. Erau cativa invitati in studio, iar un reporter era pe teren, in fata sediului bancii Lehman Brothers si transmitea in direct despre prabusirea acestei banci. Stiind ca este o transmisie live, doi homosexuali s-au postat exact in spatele reporterului si au inceput sa se sarute. Unul dintre ei si-a ridicat tricoul in sus iar celalalt il saruta pe piept. Operatorul a incercat sa restranga cadrul de filmare al camerei, dar ei erau exact in spatele reporterului.

La una dintre cele mai cunoscute televiziuni, intr-o transmisie live !

Nesimtirea acestor doi barbati, care se numesc ei insisi homosexuali, scarbosenia a ceea ce faceau si expunerea intentionata a acelor gesturi oribile, care provoaca greata si scarba unui om normal, ma ajuta sa inteleg de ce Dumnezeu nu a discutat si nu a negociat cu Sodoma si Gomora, ci doar i-a omorat pur si simplu, facand sa cada asupra lor pucioasa si foc din cer.

Cineva spunea ca Dumnezeu ar trebui sa-si ceara scuze de la Sodoma si Gomora, comparativ cu ce este acum in America. Si in lumea intreaga, de altfel.

Dar, de cand este pamantul au existat homosexuali, avorturi, crime, minciuna, hotie etc. Insa, (spuneam intr-un alt articol) conform istoriei civilizatiilor - o civilizatie care pune raul la rang de cinste, in medie in 60 de ani dispare de pe fata pamantului.

In anii 60-70 a avut loc revolutia sexuala si au fost liberalizate avorturile. Au trecut de atunci aproape 50 de ani.

Pe de alta parte, sunt unii crestini care au mult “har” - se cred chiar mai buni decat Dumnezeu Insusi. Acesti crestini gasesc de cuviinta sa faca lobby pentru homosexuali, parca nu ar fi de ajuns ca homosexualii sunt deja in parlamente, in guverne, in armata si in alte posturi de conducere.

Totodata exista homosexuali care doresc sa fie salvati, carora le este rusine de pacatul in care traiesc, doar ca sunt dependenti. Pentru acestia cred si eu ca exista iertare si mantuire, daca se lasa de pacat.

Oare aceasta stare de pacat dus pana al rang de arta, pana la absurd, are legatura cu prabusirea lumii in care traim? Oare cei peste care a cazut turnul din Siloam erau mai pacatosi decat altii? Oare sunt doar masinatii de culise ale unor ticalosi super putred de bogati si de hapsini? Oare sunt doar investitii negandite ale unor directori de banci?

De ce se scufunda America? Dumnezeu stie!

Doar ca in unele state din America si Europa s-au legalizat casatoriile homosexuale, deci raul a fost pus la rang de bine! Ce nebunie! In Europa, Olanda a fost prima care a aprobat eutanasia, urmata de alte state. In Anglia - copiii din unele scoli sunt supusi unor experimente prin care li se spun povesti despre un print care a refuzat dragostea a trei printese si s-a indragostit de prietenul lui... ca sa-i obisnuiasca pe copii cu nebunia, cu pacatul diavolesc, cu diavolul.

De ce se scufunda America? Dumnezeu stie!

NU gasesti porci si scroafe homosexuale, dar gasesti barbati si femei homosexuali si lesbiene. NU gasesti caini si catzele homosexuale, dar gasesti barbati si femei homosexuali si lesbiene.

Eu cred in iertarea lui Dumnezeu, insa doar pentru cei care o cauta si sunt interesati de aceasta iertare! Dumnezeu nu iarta pe nimeni “cu forta”. Dar pentru cei care isi sustin cu ostentatie "dreptul" lor de a pacatui, cred in judecata lui Dumnezeu, care este indelung rabdator si plin de bunatate, dar care nu se lasa batjocorit de fiii oamenilor. Si cred ca este o batjocura cumplita la adresa lui Dumnezeu starea de lucruri a lumii in care traim.

Nu vreau sa par nici reductionist, nici ingust la minte, nici retrograd. Nici macar alarmist. Poate par bigot, dar si Mantuitorul Iisus Hristos a fost “bigot”, daca cineva defineste astfel acest termen.

Nu putem arata cu degetul spre o anumita comunitate, etnie, religie, etc si sa spunem ca doar ei sunt vinovati. Dar cred ca nerusinarea unora contribuie decisiv la sentinta data de Dumnezeu. Probabil ca homosexualitatea, avorturile si eutanasia sunt doar cateva dintre radacinile dezastrului care se intrezareste la orizont: lansarea judecatii lui Dumnezeu. Insa !!! Din cate Il stiu eu pe Dumnezeu din Biblie, pe Tatal meu, senzatia mea este ca Dumnezeu deja a intrat in sala de judecata, iar lumea se cam ridica in picioare.

Epistola catre Romani: “Caci mania lui Dumnezeu se descopera din cer peste toata faradelegea si peste toata nedreptatea oamenilor, care tin nedreptatea drept adevar. Zicand ca sunt intelepti, au ajuns nebuni. Ca unii care au schimbat adevarul lui Dumnezeu in minciuna si s-au inchinat si au slujit fapturii, in locul Facatorului, Care este binecuvantat in veci, amin! Acestia, desi au cunoscut dreapta oranduire a lui Dumnezeu, ca cei ce fac unele ca acestea sunt vrednici de moarte, nu numai ca fac ei acestea, ci le si incuviinteaza celor care le fac.”

Exact cum spuneam: raul este pus la rang de cinste. Totusi, inca mai exista iertare !

Ioan Ciobota

Despre autor

Ioan Ciobota Ioan Ciobota

Editor
38 articole postate
Publica din 19 Februarie 2010

Pe aceeaşi temă

03 August 2012

Vizualizari: 2031

Voteaza:

De ce se scufunda America? 5.00 / 5 din 1 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE