Dreptul de a ucide sau dreptul de a trai

Dreptul de a ucide sau dreptul de a trai Mareste imaginea.

Despre "drept"

Dreptul de "a alege" - dreptul de a ucide sau dreptul de a trai ?

Cei care sustin dreptul femeilor si al medicilor ginecologi de a ucide copiii, fac parte din acelasi curent de gandire cu cei care sustin si drepturile homosexualilor. Apoi, cei care sustin drepturile homosexualilor, vor sustine si dreptul pedofililor de a abuza de copii. Apoi dreptul zoofililor, a necrofililor etc. Pasul urmator va fi dreptul de a-i ucide pe batrani, deoarece "sunt o povara pentru asigurarile sociale“. Apoi, de a-i ucide pe handicapaţi, evrei si romi sau pe cei de o anumita etnie, rasa sau chiar religie.

Poate vom putea fi ucisi (scuzati-ma - "politically corectness" este "ajutati sa murim") doar pentru ca suntem de o religie sau alta, romani, evrei, italieni, americani sau rusi. Sunt deja in Occident organizatii care militeaza cu mult zel pentru sterilizarea negrilor si a handicapatilor mintal. Hitler, cat si nazistii, practicau sterilizarea evreilor si a romilor.

Oare suntem orbi sa nu vedem ca istoria se repeta ?

Orice drept care isi are originea in mintea omului - minte aflata sub blestem pana cand este eliberata de Hristos - este un drept de origine diavoleasca.

Si baietelul meu de patru ani are "dreptul“ sa sara in fata unui camion care vine cu 70 km/ora, sau sa puna mana pe aragazul supraincalzit, la fel cum si eu am "dreptul" si obligatia sa fac tot ce pot ca sa-l opresc.

Asa ca, daca cei care sustin avortul (si restul acestor "libertati" care pur si simplu isi bat joc de Dumnezeu) au o agenda foarte clara, bine pusa la punct, si lupta intr-un razboi dezlantuit pentru aceste drepturi diavolesti, cred ca este momentul ca si noi, crestinii, sa intram in acest razboi, in Numele Mantuitorului Iisus Hristos. Si sa luptam cu toate mijloacele pentru dreptul celor nenascuti, care au „dreptul“ sa nu li se infiga o chiureta nemiloasa in capsor, sa nu li se scoata ochii ca sa fie aruncati la gunoi, sa nu li se smulga cu aspiratorul piciorusele sau peretele toracic, doar pentru ca oamenii ar avea un imaginar „drept criminal“ de a-i ucide.

Sau impotriva celor care maine vor face scandal ca au si ei "dreptul" sa predea ore de educatie sexuala copiilor nostri, ore la care sa-i invete pe copiii mei despre "relatii" cu... cai, despre cat de frumos este sa cresti intr-o "familie" de homosexuali / lesbiene sau alte lucruri demne de o minte bolnava (scuzati-ma - "politically corectness" este "indracita").

Credeti ca exagerez? Mai vorbim peste 5-10 ani, daca mai traim pana atunci sau daca nu vine Domnul mai curand.

In acest moment, daca as scrie aceste lucruri in Suedia sau alte cateva tari "civilizate", as fi dus urgent la inchisoare pentru "hate-crime" - instigare la ura. Nu mai ai "dreptul" sa-i spui pacatului pe nume, adica "pacat". Esti obligat sa-i spui "virtute".

Epistola catre Romani, capitolul 1: "Nu numai ca fac ei acestea, ci le si incuviinteaza celor care le fac. Dumnezeu i-a lasat la mintea lor fara judecata. Zicand ca sunt intelepti, au ajuns nebuni."

Aceasta este minunata toleranta a lumii civilizate. Dar Biblia si noi nu uram oamenii (pe pacatosi), ci pacatul.

O veste buna: aceste minoritati sunt foarte restranse, au un numar mic de membri.

O veste rea: daca o minoritate foarte mica, dar extrem de agresiva si galagioasa isi pune in cap sa impuna ceva majoritatii, de multe ori reuseste... din pacate.

Biblia este o carte de "drept“, si dreptul modern se bazeaza pe principiile biblice. Dumnezeu ne-a dat ""dreptul“ sa-L iubim pe El, si atunci nu vom mai ucide si nu vom mai promova lucrurile scarboase la rang de "normalitate".

Si vestea ce mai buna: "Ridicati-va ochii spre cer! Hristos va invinge!"

Ioan Ciobota

Despre autor

Ioan Ciobota Ioan Ciobota

Editor
38 articole postate
Publica din 19 Februarie 2010

24 August 2010

Vizualizari: 1031

Voteaza:

Dreptul de a ucide sau dreptul de a trai 0 / 5 din 0 voturi. 1 review utilizatori.

Comentarii (1)

  • Ana-Maria LupuPostat la 2010-08-25 21:38

    F TARE PRIMUL paragraf.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE