Iudeii, impotriva tuturor

Iudeii, impotriva tuturor Mareste imaginea.

Iudeii, impotriva tuturor

In ajunul Craciunului lui 2010, cu o inspiratie divina, Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Elene a trimis un apel catre intregul popor grec. In acesta se spune ca:

”Tara noastra nu mai este libera, ci este condusa de creditorii sai. Suntem intr-o criza si decadere spirituala, sociala si economica. Este eliminat tot ce constituia firescul in tara noastra. Acest lucru il cer acum creditorii nostri. Din aceste considerente, constatam ca suntem un stat aflat in stare de ocupatie, care executa docil ordinele stapanilor sai.

De ce nu am rezolvat problemele economice si sociale mai devreme, pentru nu a ajunge la situatia actuala? – Pentru ca de mai multe decenii statul nostru este condus de aceleasi persoane. Avem o conducere care nu poate sa-si asume responsabilitatea in fata propriului popor, o conducere care nu poate vorbi in limba Adevarului. Ea dezvolta doar lichelismul, pentru ca unicul sau scop este cucerirea si impartirea puterii politice. Cu toate acestea, chiar si poporul, noi insine, ne comportam iresponsabil. Ne-am lasat in mrejele bunastarii, imbogatirii usoare, viata libertina si vointa de imbogatire si nu ne mai intereseaza Adevarul.

Astazi, traim in mod tragic dilema descrisa de Dostoievski - „Libertate sau fericire”. Am ales un succes fals si am pierdut libertatea personala si a tarii noastre.

Noi, parintii vostri spirituali, vrem sa aducem reprosuri si noua insine. Avem si noi o parte de vina pentru criza actuala. stim ca deseori v-am suparat v-am si intristat. Scandalurile adevarate sau false au fost utilizate din plin de cei care incearca sa rupa legatura dintre Biserica si popor, subminand increderea voastra fata de Biserica”.

Membrii sinodului recunosc ca poporul asteapta din partea pastorilor Bisericii curaj si propovaduirea cuvantului viu, ca poporul are nevoie de Biserica careia nu ii este frica de viclenia lumii contemporane, fiind gata sa plateasca cu martiraj si mucenicie:

”Biserica este unica organizatie care este intotdeauna aproape si il sustine pe om. Biserica suntem noi toti si in aceasta si consta puterea ei.” – i-am citat pe cei de la proiectul Antimedia.

Aceeasi sursa transmite faptul ca, citez: ”Mitropolitul Serafim al Pireului a declarat pe postul de televiziune Mega TV ca exista o conspiratie pentru a subjuga Grecia. Acesta a sustinut ca evreii sunt de vina pentru criza economica din Grecia si, de fapt, din intreaga lume.

Mai mult, exista o conspiratie a bancherilor evrei care au ca scop distrugerea Greciei si a Bisericii ortodoxe. Tot conspiratia sionista incearca sa distruga familia, promovand monoparentalismul si casatoriile intre homosexuali.

Adolf Hitler a fost organul sionismului international si a fost finantat de Rotschild cu scopul unic de a-i convinge pe evrei sa plece din Europa si sa coboare in Israel ca sa infiinteze Noul Imperiu. El a adaugat ca bancherii evrei ca: Rockefeller, Rothschild si Soros au controlul sistemului bancar international care controleaza globalizarea.

Aceste declaratii au fost facute in direct, la televizor, de Mitropolitul Serafim, invitat la o dezbatere despre criza economica si protestele din Grecia.

O buna parte din umanitate traieste dramatic epoca de maxima virulenta a imperialismului evreiesc al carui scop este instaurarea Republicii Universale sub conducerea plutocratiei iudaice. Cu un program istoric perfect etapizat, folosind o varietate larga de mijloace si metode de la cele psihologice la cele economice, iudaismul a reusit sa stapaneasca si sa foloseasca in vederea scopului propus trei state occidentale: Franta, Anglia si Statele Unite care s-au transformat in portdrapelul desfiintarii statelor nationale si al federalizarii lor in vederea realizarii vointei conducerii supreme a iudaismului mondial concretizata in Republica Universala. Structurile acesteia au fost construite cu abilitate dupa cel de-al doilea razboi mondial. Se numesc: O.N.U.; Consiliul de Securitate; Fondul Monetar International; Comunitatea Europeana; NATO; Banca Mondiala.” – am incheiat citatul.

*

Bravo lor; bravo Bisericii Ortodoxe Elene si conducatorilor acesteia in general, bravo Mitropolitului Serafim, in special. Acesta este adevarul si el, iata, este dat pe fata, acum, de acesti ierarhi eleni.

Dar Romania, dragi romani, ca maieul este mai aproape de piele decat camasa, ea este cel putin in aceasi situatie in care se afla Grecia. Din punct de vedere spiritual ne rugam tot mai des cu fel si fel de eretici si ecumenisti anti-ortodocsi, asa cum se intampla chiar acum cand scriu aceste randuri, iar din punct de vedere material aproape ca nici nu mai existam. De condus, deja a inceput sa ni se faca sila de mutrele cele atotstiutoare ale internationalistilor „binefacatori” ai acestui popor, toti jidani, toti masoni, si de fapt crancen porniti impotriva romanului ortodox.

si-atunci, Biserica Ortodoxa Romana, de preferat prin ierarhii ei, cand va da un semn din care sa reiasa ca este interesata de salvarea de la disparitie a Neamului Romanesc si a Statului National Unitar Roman?! Cand?! Ca daca e sa ne raportam la ultimele sondaje de opinie fata de increderea poporului in institutiile statului, Biserica noastra ocupa, invariabil, locul unu! Foarte bine, bravo, asa si trebuie sa fie ca doar de-aia santem un popor ortodox de vreo doua mii de ani, dar increderea asta a poporeanului nu trebuie sa se bazeze pe ceva concret?

Eu asa gandesc. si-atunci, mai concret decat demascarea imensei pacaleli in care traieste Poporul Roman de doua zeci de ani incoace, ce poate fi? Eventualele sperante ale vreunui roman in rezolvarea situatiei limita in care a ajuns tara noastra de catre vreo institutie laica a statului, sant, desigur, desarte. Singura varianta de care ne mai putem agata, intr-o disperare totala, este ea, Biserica, iar din cadrul acesteia, in linia intai trebuie sa stea, cine altii, daca nu ierarhii ei. Sa stea in apararea Adevarului si sa fie dispusi, oricand, la martiraj, transmitand in jos, catre intregul cler, acest mesaj, pentru ca in final beneficiarul cel mai numeros al acestor invataturi si comportamente sa fie Poporul Roman care, bazandu-se pe sprijinul si protectia Bisericii Ortodoxe Nationale, sa puna, pana nu va fi prea tarziu, parul pe spinarea atator si atator vanzatori de neam.

Este o vorba a Domnitorului Vasile Lupu care zice ca: „Cine isi vicleneste mosia si neamul, mai rau decat ucigasii de parinti sa se certe.”

Pai, la noi, ca si la greci, de doua zeci de ani incoace, in marea lor majoritate cei care au tinut in mana destinele acestei tari au viclenit-o intr-un hal fara de hal. Conform invataturii de mai sus ei trebuie certati. Cine, insa, sa faca aceasta? Ei intre ei? Niciodata. Poporul este cel care trebuie sa-i certe, dar acesta are nevoie de o scanteie, de un imbold in acest sens, iar un impuls de acest fel mai bun decat cel venit dinspre institutia in care el, poporul, are cea mai mare incredere, nu poate exista. Biserica Ortodoxa Romana trebuie ca acum, cand tara inca mai poate fi salvata, sa-i dea poporului o binecuvantare spre a actiona pentru atingerea acestui deziderat.

Pentru aceasta este nevoie, desigur, de curaj, pentru ca intrarea romanilor in lupta impotriva alogenilor, a masonilor si a tuturor oamenilor politici de tip ”scursura” care le-au ocupat tara, poate duce la jertfe de tot felul, dar fara de jertfa nu putem face nimic. Dumnezeu Tatal, pentru a restabili relatia cu creaturile sale, L-a jertif pe unicul Fiul Sau, lasandu-L pe acesta sa moara pe Cruce, dezonorat, despuiat, plin de flegme si cu pielea aproape jupuita. Exista in lume vreo jertfa mai mare decat aceasta? Dumnezeu, Creatorul, sa se lase jertfit in felul acesta pentru a te salva pe tine, creatura Sa?

in acelasi fel si noi, prin imitatie, daca vrem, subliniez, daca vrem, sa ne salvam de la pieire tara si neamul, trebuie sa ne jertfim, fiecare in felul lui, dupa cum ne-o da Cel de sus, pentru ca altfel nu se poate. Romania, asa cum se afla acum, nu mai poate fi resuscitata prin actiuni contemplative si diplomatice. Exista o vorba a lui Petre tutea care spune ca: „la probleme speciale, solutii speciale”, ori aici, unde nimic nu mai functioneaza, unde de doua zeci de ani lupii sant paznici la oi, unde romanul a ramas proprietar aproape exclusiv pe casa si pe pamantul de sub ea, este nevoie imperioasa si rapida de actiuni speciale, curajoase, transante si fara echivoc si, desigur, multe dintre ele jertfelnice. De-aia este nevoie ca in linia intai sa stea, exemplar, Biserica. „Jertfa este astfel masura crestinatatii noastre”, striga marele jertfitor roman Ionel Mota in 1936.

Jertfa noastra, a cat mai multora dintre noi, va salva acum, in anii 2000, Romania si poporul ei. Clerul ortodox, impotriva caruia se lucreaza cu cele mai josnice metode, trebuie sa redevina si el, precum in anii lui buni din perioada interbelica, jertfitor si luptator pentru Adevar, altminteri, in cativa zeci de ani, din el vor ramane cativa oameni imbracati in negru ce se vor inchina la orice si la oricine numai la Christos Domnul, nu, iar de pastorit, ne putem imagina de pe-acum, va avea de lucru cu fel si fel de ciudatenii, una mai indracita decat alta. Doamne fereste de asa ceva, dar singura actiunea si atitudinea ferma si hotarata ne mai poate scapa de acest viitor satanic.

Clerul ortodox, traditionalist si nationalist, conjugat cu acei romani carora inca le mai pasa de soarta tarii lor, impreuna jertfindu-se, vor putea impinge existenta acestui neam pentru inca o buna perioada de timp deacum incolo. Asta, insa, cu o conditie – sa inteleaga si sa accepte invatatura unuia dintre cei mai mari jertfitori nationali-crestini ai Romaniei tuturor timpurilor, Corneliu Zelea Codreanu: ”telul final nu este viata, ci invierea. Invierea neamurilor in numele Mantuitorului Iisus Christos.”

Iata deci, cu cat vom fi mai multi care ne vom comporta asa, cu atat ii vom acorda Neamului Romanesc sanse mai multe spre a dura.

Doamne ajuta.

Sorin Andrei

Teleorman
0740.077.536
ianuarie, 2011

Despre autor

Sorin ANDREI Sorin ANDREI

Colaborator
3 articole postate
Publica din 07 Noiembrie 2010

Pe aceeaşi temă

01 August 2012

Vizualizari: 2085

Voteaza:

Iudeii, impotriva tuturor 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE