Rugaciune pentru copilul bolnav

Rugaciune pentru copilul bolnav Mareste imaginea.

Rugaciunea se citeste in fiecare zi. Mare putere au rugaciunile parintilor pentru copii. Mai ales rugaciunile care sunt insotite de post. Trebuie sa va rugati neincetat si sa tineti post pentru sanatatea copiilor vostri. Tineti post in zilele de luni, miercuri si vineri si in posturile de peste an. Si nu lipsiti Duminica de la Sfanta Liturghie! Copilul bolnav trebuie impartasit foarte des, iar parintii trebuie sa mearga cu el si la Sfantul Maslu, daca copilul poate merge, iar daca nu, merg doar parintii, cu hainutele lui.

Te rugam Doamne, cu puterea Ta vindeca durerea acestui copil (spuneti numele copilului). Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu care esti doctorul trupurilor si sufletelor, arata si acum puterea milostivirii Tale. Vindeca-l pe el, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru.

O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pentru copilul acesta (numele), stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel care vindeci toate neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Amin.

Pentru insanatosirea copilului mai puteti citi "Paraclisul Maicii Domnului - Grabnic ajutatoarea", "Acatistul Sfantului Stelian", care este ocrotitorul copiilor, "Acatistul Sfantului Ierarh Nicolae, mare factor de minuni", si "Acatistul Maicii Domnului, bucuria tuturor celor necajiti". Rugaciunile trebuie citite stand in genunchi, cu multa credinta.

Stefan Constantin

Despre autor

constantin stefan constantin stefan

Colaborator
2 articole postate
Publica din 16 Martie 2011

Pe aceeaşi temă

31 Iulie 2012

Vizualizari: 64834

Voteaza:

Rugaciune pentru copilul bolnav 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE