Sfantul Nectarie m-a ajutat sa-mi gasesc un loc de munca

Sfantul Nectarie m-a ajutat sa-mi gasesc un loc de munca Mareste imaginea.

Am facut multe greseli in viata mea, insa Dumnezeu a vrut sa ma intorc cu fata catre el. Ne arata ca ne iubeste atat de mult incat nu vrea sa ne lase in pierzanie.

L-a sfarsitul facultatii am trecut printr-un stres major ceea ce mi-a determinat cu timpul aparitia de atacuri de panica... asa am ajuns sa-mi indrept fata spre credinta, treptat, cu pasi marunti.  Am incercat diverse tratamente, insa pana nu mi-am gasit un duhovnic la care sa ma spovedesc si care sa-mi de-a binecuvantarea nu am reusit sa iau niciunul, ajutata fiind in gasirea caii catre Dumnezeu de Rodica si d-na Elena, sa le de-a Dumnezeu sanatate.

Dupa ce m-am decis sa iau tratamentul mi-am dat si demisia pentru a sta linistita si a ma pune pe picioare asa cum trebuie. La o luna si jumatate, exact inaintea sarbatorilor de iarna am aflat ca mama mea are cancer... am fost tare descurajata, eram suparata pe sfinti, de ce noua ? Asta era intrebarea din capul meu... mi-am dat seama mai tarziu de greseala si am vorbit cu parintele despre ceea ce simteam iar el mi-a dat binecuvantare sa trec prin toate. Si asa a si fost, am reusit sa trec peste toate, in anul in care am stat acasa am fost alaturi de mama mea, a urmat operatie, radioterapie si chimioterapie... acum mama mea se simte bine, a avut adenocarcinom corp uterin, gradul 1, toti spun ca are sanse de vindecare si cred din tot sufletul ca, cu ajutorul Maicii Domnului (care a mai vindecat-o cand era mica de poliartrita cronica evolutiva-boala nevindecabila), Bunului Dumnezeu si Sfintilor se va vindeca.

Dupa aproape un an de zile in care nu am lucrat, am venit in Bucuresti si am inceput sa-mi caut, insa destul de greu sa gasesti ceva in plina criza... am fost la diverse interviuri insa nimic concret, sau ofereau salarii extrem de mici.

Inainte de praznicul Sfantului Nectarie am fost la doua interviuri, unul pe un post destul de frumusel, celalt mai putin insa vroiam sa muncesc, imi placea atmosfera... imi doream sa fiu sunata de oricare, insa nimic clar. Pe 8 noiembrie am dat un acatist protului meu duhovnic, iar pe 9 noimbrie am fost la racla Sfantului Nectarie... insa nu am stat la coada caci era imensa, am stat in fata raclei si am citit acatistul si m-am rugat pentru mai multe lucruri, in special de sanatate, de un loc de munca in care sa ma simt bine, care sa-mi placa si sa fac fata avand in vedere ca sunt o persoana anxioasa (sper insa ca intr-o zi sa scap si de tratament si sa pot face un copil, o fetita sau ce vrea Domnul), de soarta dreapta iar minunea nu a incetat sa apara.

Seara am citit din cartea cu minuni savarsite de Sfant, iar seara l-am visat... se facea ca treceam pe langa el (probabil pentru ca nu am stat la coada sa ma inchin ci doar am citit acatistul in fata raclei) si mai era un sfant care avea corp normal, era intins pe o masa, doar mainile erau ca de moaste si care se misca si era multa lume la rand... iar unei femei din fata mea, o femeie mai plinuta i-a spus ca va fi sanatoasa, iar eu cand am ajuns nu tin minte sa-mi fi spus ceva sau sa-l fi intrebat ceva.

Dupa acest vis, a doua zi am fost sunata ca am fost acceptata la unul dintre joburi, iar apoi m-au acceptat si la cel de-al doilea. Am acceptat oferta cea mai buna... exact in ziua in care am aflat ca am fost acceptata de prima firma, cea l-a care m-am decis sa si raman, am mers din nou la Manastirea Radu Voda din Bucuresti si am multumit Sfantului Nectarie pentru minunea ce a facut-o cu mine.

Apoi am mai fost sunata de inca doua firme care ma chemau la interviu, insa am refuzat, intrucat sunt multumita cu ceea ce am obtinut cu ajutorul Domnului si Sfantului Nectarie. Peste o zi voi incepe munca, astazi am semnat contractul si ma rog Sfantului Nectarie sa ma ajute sa fac fata, sa fiu sanatosa si sa-mi indrepte pasii pe calea cea dreapta.

Multumesc Bunului Dumnezeu, Iisus Hristos, Maicii Domnului si Sfantului Nectarie pentru tot ajutorul acordat.

Eugenia A

Despre autor

A Eugenia A Eugenia

Colaborator
1 articole postate
Publica din 15 Noiembrie 2010

Pe aceeaşi temă

03 August 2012

Vizualizari: 9841

Voteaza:

Sfantul Nectarie m-a ajutat sa-mi gasesc un loc de munca 5.00 / 5 din 1 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE