Sfantul Nectarie, doctorul fara de arginti

Sfantul Nectarie, doctorul fara de arginti Mareste imaginea.

Am aflat de Sfantul Nectarie intamplator, pe internet, cand cautam cu disperare sfintii facatori de minuni, deoarece mama mea facuse o operatie de cancer ovarian si urma sa faca tratamentul cu citostatice.

Toti stim ca aceste tratamente sunt foarte dure si cu efecte negative multe, dar cu ajutorul Sfantului Nectarie si a tuturor rugaciunilor pe care le-am facut mama mea, nu s-a simtit foarte rau si a putut trece peste acest tratament.

La sase luni de la operatie au urmat analizele si, tot datorita Bunului Dumnezeu si a minunatului Sfant Nectarie, acestea au iesit bine si ni s-a mai luat inca o piatra de pe suflet.

De cand l-am descoperit pe Sfantul drag si bun Nectarie nu exista zi in care sa nu-i citesc Acatistul si sa-i multumesc pentru ajutorul pe care ni-l da zi de zi.

Cand a fost fetita mea bolnava, m-a ajutat sa-si revina, pe tatal meu il internasem la urgente pentru ca facuse o pancreatita si tot bunul meu Sfant m-a ajutat si acesta a scapat de operatie si-si revine tot mai bine pe zi ce trece.

Ma rog bunului doctor fara de arginti tot timpul si el ma ajuta negresit, cum poate el mai bine, pentru ca el este ocrotitorul si doctorul casei mele asa l-am numit eu si sunt sigura ca el nu se supara.

Iti multumesc din inima si cu toata credinta mea de om pacatos, preasfinte Nectarie, pentru ajutorul pe care ni-l dai si pentru toate minunile pe care le faci, sfant doctor fara de arginti. Rugati- va cu toata puterea si credinta, iar Sfantul Nectarie negresit va va ajuta. Slavit fie numele tau, in veci, Sfinte Nectarie. Amin.

Maria Lacramioara Scutaru

Despre autor

maria-lacramioara scutaru maria-lacramioara scutaru

Colaborator
1 articole postate
Publica din 28 Iunie 2010

31 August 2010

Vizualizari: 869

Voteaza:

Sfantul Nectarie, doctorul fara de arginti 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE