Sfantul Nectarie, ocrotitorul meu si al familiei mele

Sfantul Nectarie, ocrotitorul meu si al familiei mele Mareste imaginea.

Nici nu stiu cu ce sa incep sau cum sa incep. Recent am intrat in posesia cartii "Sfantul Nectarie Minuni in Romania". Am primit cartea aceasta de la cumnata mea care este profesoara de religie. Initial nu i-am dat importatnta, ea mi-a daruit-o de Craciun si am pus-o in geamantan... desi ea imi spusese sa o citesc. 

Imi aduc aminte ca pe 1 Ianuarie, de Sfantul Vasile mama plecase la biserica si eu stand in pat am deschis cartea si am inceput sa citesc.

Vreau sa marturisesc ca nu intamplator am intrata in posesia acestei carti si tin sa ii multumesc cumnatei mele, pentru ca a fost cel mai minunat dar de Craciun pe care l-am primit vreodata, pentru ca, fara indoiala, aceasta carte, si mai ales Sfantul Nectarie, a adus credinta in sufletul meu. Recunosc ca nu sunt o adevarata credincioasa, sunt o pacatoasa dar acum il simt pe Dumnezeu aproape de sufletul meu, il simt ca ma protejeaza si ma ajuta in tot ceea ce fac.

Povestea mea e lunga, am trecut printr-un divort, am plecat din Romania si acum locuiesc in Londra, unde nu mi-e usor dar stiu ca Dumnezeu are grija de mine si nu ma lasa la greu.

Am tinut cartea de care mentionam mai sus aproape tot timpul cu mine, acum parca mi-e frica sa o las din poseta. Am aplicat pentru viza de student si am reusit, am obtinut viza, m-am rugat Sfantului Nectarie si m-a ajutat. De fiecare data cand am avut probleme cu banii, cand am fost disperata, pentru ca aici sunt singura nu am pe nimeni, Dumnezeu si Sfintii lui nu m-au lasat la greu. Am depus multe CV-uri pentru aflarea unui loc de munca bun, am dat un interviu si am reusit, job-ul este al meu. Mentionez ca am vrut si vreau sa lucrez intr-un birou, dar fiindca vin din Romania se cere experienta, nu conteaza ce am facut in tara, conteaza experienta din Londra si a fost o minune sa reusesc la acest interviu. Nu e foarte bine platit, dar e un inceput, ma va ajuta sa imi construiesc o cariera pe viitor.

Am incercat o relatie cu un baiat deosebit. Am fost distrusa dupa divort, mi-am iubit sotul mai mult decat orice, poate prea mult, insa el a plecat la alta femeie. Venind in Londra am intalnit acest baiat, e un baiat minunat un suflet cald, rabdator si mai ales credincios. M-am rugat Sfantului Nectarie sa nu ma lase la greu, sa ii deschida sufletul si inima acestui baiat, si fara sa exagerez simt ca este barbatul langa care as putea trai o viata, barbatul cu care am sa pot avea copii.

Inchei aici si va marturisesc sincer ca tot ce se intampla in viata mea se intampla cu ajutorul si ocrotirea Bunului Dumnezeu, a Maicii Domnului si Sfantului Nectarie, pe care ii simt in suflet alaturi de mine!

Am marturisit doar o parte din minunile din viata mea, sunt mult mai multe dar cea mai mare minune este aceea ca Sfantul Nectarie a patruns in sufletul meu, indreptandu-mi gandul, inima, fiinta catre credinta.

Bucura-te Sfinte Ierarhe Nectarie, mare facatorule de minuni !

Alina Oana

Despre autor

oana alina oana alina

Colaborator
1 articole postate
Publica din 23 Martie 2011

Pe aceeaşi temă

30 Iulie 2012

Vizualizari: 4528

Voteaza:

Sfantul Nectarie, ocrotitorul meu si al familiei mele 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE