Apocalipsa, Pomul Cunoasterii si marile Religii ale lumii

Apocalipsa, Pomul Cunoasterii si marile Religii ale lumii Mareste imaginea.

Apocalipsa, Pomul Cunoasterii si marile Religii ale lumii

Va supunem atentiei o analiza manageriala a primelor capitole din Apocalipsa, trecuta prin filtrul unui singur duh uman luminat divin, duhul crestin ortodox al neamului nostru, la care pretindem ca am adaugat traditia trairii noastre in spiritul lui pentru a atinge extazul sau revelatia stiintifica, in conformitate cu Numerii 24, 16: "Cel ce asculta cuvintele lui Dumnezeu, cel ce are stiinta de la Cel Preainalt si vede descoperirile lui Dumnezeu, ca in vis, dar ochii ii sunt deschisi."

Unul din marii oameni de stiinta, autodeclarat ateu, Stephen Hawking, a declarat in lucrarea sa - Scurta istorie a timpului, De la big-bang la gaurile negre: “De ce existam noi si universul? Daca gasim raspuns la aceasta intrebare, el ar reprezenta triumful final al ratiunii umane - pentru ca atunci am cunoaste gandirea lui Dumnezeu."

Noi nu pretindem ca am accesat Duhul Sfant sau ca am atins intelepciunea divina. Noi am studiat informatiile scrise de oameni de-a lungul timpului si am emis aceasta ipoteza privitoare la pomul cunoasterii umane.

Aceasta ipoteza va fi esantionata si analizata de generatiile viitoare sau mai bine zis va deveni un esantion al viitoarei cunoasterii in drumul ei spre desavarsire. Ea poate deveni si un punct de plecare pentru negocierea religiilor cu stiinta in scopul si in spiritul comunicarii informatiei adevarate, necesara demonstrarii obiective a adevarului suprem. Negocierea religiilor, care in acest moment functioneaza ca niste subsisteme inchise in dogmele si adevarul lor, este o necesitate stiintifica de a reduce incertitudinea traseului omului individual si social, pentru a reduce incertitudinea traseului planetei pamant.

Prevedem, cu incredere in Dumnezeu si in om, ca acest moment se va produce cu intelepciune si tandrete, prin grija lui Dumnezeu.

In opinia noastra, Apocalipsa, inceputa la momentul Invierii lui Hristos, este in progres atat fizic cat si spiritual si se va incheia in momentul celei de a doua invieri a sufletelor, un punct critic numit Judecata de Apoi.

Aceasta inviere se va petrece in cer si va determina pe pamant punctul culminant al cunoasterii umane obiective, ca o rezultanta a diplomatiei si negocierii umane intelepte privitor la ordonarea datelor cunoasterii totale. La aceasta negociere vor adera liber sapte mari religii ale lumii, simbolizate de sapte candele ce imprastie lumina lor si sunt recunoscute prin anumite simboluri reprezentative ale neamurilor care le-au generat si le respecta.

Scaunul managerului mediator este simbolizat de tronul asezat sub cupola stalpilor bisericii ortodoxe, evanghelistii Matei, Marcu, Luca si Ioan. Acest tron este inconjurat de 24 scaune pe care stau niste persoane in varsta ce fac parte din completul de negociere. Pe tron va sta o persoana care este cu siguranta un om de stiinta de varsta a treia si a carui apartenenta la vreo alta credinta, partid politic sau religie nu este mentionata, dar este un manager ce a avut o revelatie stiintifica luminata divin si este capabil sa priveasca in toate directiile cu aceeasi intensitate si simtire, cu clarviziune si fara patima.

Activitatea fiecareia din aceste religii va fi analizata, vor fi mentionate neconformitatile produse de ea de-a lungul timpului privind calitatea vietii si va primi o mustrare, un canon si o recompensa:

- crestinismul in ansamblul lui va primi accesul la pomul vietii;
- iudaismul va primi cununa vietii si nu va fi vatamat de moartea a doua;
- budismul va primi o pietricica alba cu un nume nou scris pe ea;
- hinduismul va primi steaua cea de dimineata;
- islamismul va primi vesminte albe pentru a nu fi lovit de moarte si numele lui va fi scris in cartea vietii;
- crestinismul orodox va primi cheia lui David pentru a codifica si decodifica informatia adevarata, va fi pazit de ispita si va fi stalp in templul lui Dumnezeu pe care se va scrie numele lui Dumnezeu, numele noii cetati si numele noului Hristos;
- stiinta este sfatuita sa cumpere de la Hristos adevarul, viata si vederea dincolo de ochii mintii pentru a i se acorda dreptul celui mai intelept de a sta alaturi de Hristos, pe scaunul Lui pamantean.

Este posibil sa fiu subiectiv, deoarece nu am remarcat nici o mustrare adusa de Dumnezeu religiei crestin-ortodoxe. Dumnezeu, ca un super-manager dotat cu intelepciune si puteri nelimitate, a transmis informatia adevarata celor care au aspirat la El prin gand si fapta.

Acest fenomen a aparut la diverse momente ale evolutiei umane, in diverse locuri de pe pamant, asemanandu-se cu o cursa contracronometru, in care pleaca mai multe echipe de temerari pentru a atinge un obiectiv neatins de om, dar cunoscut de Organizatorul divin, desavarsirea.

Religiile asiatice, budismul si hinduismul, s-au axat pe accesarea si cunoasterea duhului pamantean al omului, un fel de soft local de functionare a organismului uman, motiv pentru care au atins performanta controlului lui prin tehnici proprii.

Religia islamica s-a grefat pe religiile iudaica si crestina, dar a asimilat din religiile asiatice, placerile trairii organice - culinare, sexuale si vestimentare -, motiv pentru care, chiar daca am presupune ca au primit direct cuvantul lui Dumnezeu, s-au indepartat de El. Partea pozitiva a acestei religii este mentinerea vie a necesitatii luptei omului pentru inlaturarea raului, fara a o lasa numai in grija lui Dumnezeu (vezi si Matei 17, 17: "O, neam necredincios si indaratnic, pana cand voi fi cu voi?")

Stiinta, privita ca a saptea biserica divina, s-a indepartat acum total de Dumnezeu si a creat genomul, un fiu pamantean fara suflet divin. Daca privim criza prin care trece genetica mondiala, datorita faptului ca piesele de schimb create pentru acest genom, celulele Stem si sangele artificial Polyheme, introduse intr-un om "nascut, nu facut", se reambolnavesc dupa patruzeci de zile de aceeasi boala pe care au avut-o organele umane inlocuite, eu pot prevedea ca oamenii de stiinta vor fi nevoiti de propriile erori sa-si intoarca fata spre Dumnezeu.

Lucrarea noastra stiintifica, Adam mtDNA theory, vine in completarea actualei ipoteze stiintifice despre evolutia lumii, Eve mtDNA theory, si descrie stiintific doua aspecte ale sufletului uman, numite si de Pavel: suflet pamantean si duh datator de viata.

Inginer Alexandru Boris Cosciug

Despre autor

Alexandru Boris Alexandru Boris

Colaborator
3 articole postate
Publica din 23 Ianuarie 2010

19 Februarie 2010

Vizualizari: 9037

Voteaza:

Apocalipsa, Pomul Cunoasterii si marile Religii ale lumii 0 / 5 din 0 voturi. 1 review utilizatori.

Comentarii (1)

  • Noma KyroPostat la 2011-02-27 23:14

    Dupa umila mea parere cred ca existenta noastra are un rol decisiv in disputa vesnica dintre bine si rau . Depinde de noi sa inclinam balanta !

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE