Aperitive

Retete de post - cele mai gustoase aperitive. Recomandam cu drag aceste aperitive in posturi.

  • Pasta de masline cu telina Pasta de masline cu telina

    Pasta de masline cu telina se prepara foarte usor si poate fi un aperitiv perfect pe orice masa de sarbatoare.

  • Crochete de cartofi Crochete de cartofi

    Crochete de cartofi - Spalam cartofii si ii fierbem in coaja, in apa cu sare. Ii lasam sa se raceasca, ii decojim si ii pasam. Adaugam sare, nucsoara...

  • Drob de soia Drob de soia

    Drob de soia - Fierbem soia vreme de 30 minute. Cartofii ii fierbem in coaja in alt vas, apoi ii curatam si ii pasam. Amestecam soia cu cartofii si...

  • Crema de anghinare cu usturoi Crema de anghinare cu usturoi

    Crema de anghinare cu usturoi - Spalam anghinarea si ii taiem frunzele exterioare. Dupa ce o fierbem, eliminam cotorul din mijloc. Curatam, spalam si...

  • Chiftele cu ciuperci Chiftele cu ciuperci

    Chiftele cu ciuperci - Fierbem orezul in apa sarata vreme de 20 minute. Curatam ciupercile si le fierbem 10 minute impreuna cu cateva boabe de piper...

  • Chiftele cu spanac si naut Chiftele cu spanac si naut

    Chiftele cu spanac si naut - Spalam nautul si spanacul, apoi curatam ceapa si usturoiul si le tocam marunt, impreuna cu patrunjelul si menta, pe care...

  • Chiftele de naut Chiftele de naut

    Chiftele de naut - Nautul se pun la inmuiat peste noapte, in multa apa (se umfla destul de mult, asa ca trebuie apa din belsug). Dimineata se fierbe...

  • Ciuperci umplute Ciuperci umplute

    Ciuperci umplute - Dupa ce am spalat ciupercile, eliminam cotoarele lor. Ceapa, usturoiul si cotoarele de la ciuperci le tocam marunt si le calim in...

  • Conopida prajita Conopida prajita

    Conopida prajita - Alegem buchetele mari de conopida si le fierbem in apa sarata, timp de 3 minute (trebuie sa ramana tari). Dupa ce le-am fiert, le...

  • Chiftele din soia Chiftele din soia

    Chiftele din soia - Boabele de soia se pun la inmuiat in apa cu sare si piper, de seara pana dimineata. Le scurgem de apa si le fierbem 10 minute. Le...

  • Bruschete cu ciuperci Bruschete cu ciuperci

    Bruschete cu ciuperci - Feliile de paine dupa ce au fost prajite in cuptor, se ung cu ulei de masline si usturoi. Ciupercile se prajesc intr-o tigaie...

  • Chiftele cu dovlecei Chiftele cu dovlecei

    Chiftele cu dovlecei - 3 dovleci de marime medie, 6 linguri de faina, pesmet, 2 catei de usturoi, sare, piper, ulei, patrunjel verde. Curatam de...

  • Bruschete cu rosii Bruschete cu rosii

    Bruschete cu rosii - Taiem rosiile in cubulete si le amestecam cu doua linguri de ulei de masline, busuioc si sare. Curatam cateii de usturoi, ii...

  • Chiftele din varza si cartofi Chiftele din varza si cartofi

    Chiftele din varza si cartofi - ingrediente: 1 varza mica, 2 cartofi, 4 linguri de faina, usturoi, sare, piper, ulei, o legatura de marar. Tocam...

  • Ceapa umpluta cu orez Ceapa umpluta cu orez

    Ceapa umpluta cu orez - se curata cepele si se scobeste miezul care va fi tocat marunt si prajit in ulei. Dupa ce se inmoie ceapa, se adauga orezul...

Pagina 1 din 2
Aboneaza-te la newsletter Retete de post

Recomandari - Supa de ceapa

  • Supa de ceapa

    Ceapa se caleste in ulei, la foc mic. Cand s-a rumenit, se adauga faina si se amesteca...

Calendar Ortodox