Chiftele cu dovlecei

Chiftele cu dovlecei Mareste imaginea.

Ingrediente: 3 dovleci de marime medie, 6 linguri de faina, pesmet, 2 catei de usturoi, sare, piper, ulei, patrunjel verde.

Mod de preparare: Curatam de coaja dovleceii si ii dam pe razatoare. Ii lasam timp de o ora sa se scurga. Se storc de zeama si se framanta cu putina sare, piper, usturoiul pisat si patrunjelul verde tocat.

Chiftele sunt date pe o parte si pe alta prin faina si pesmet, apoi sunt puse la prajit intr-o tigaie cu ulei incins.

Dupa ce s-au prajit, se scot pe un servetel de hartie pentru a elimina surplusul de ulei.
 

.

20 Octombrie 2011

Vizualizari: 30191

Voteaza:

0 / 5 din 0 voturi.

Comentarii (1)

  • Marioara MihelePostat la 2011-10-21 10:02

    Mincare usoara ,fara colesterol si se prepara destul de repede ..

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post