Chiftele de naut

Chiftele de naut Mareste imaginea.

Ingrediente pentru chiftele de naut: 250g naut crud, 3 catei de usturoi, 2 lingurite de coriandru (sau curry), 2 lingurite de chimen, 2 lingurite de patrunjel proaspat, sare

Mod de preparare: Nautul se pun la inmuiat peste noapte, in multa apa (se umfla destul de mult, asa ca trebuie apa din belsug). Dimineata se fierbe pana devine fraged (o ora si jumatate - sau chiar doua). Daca aveti deja naut fiert, folositi vreo 450 grame.

Amestecati nautul fiert cu condimentele si usturoiul in cantitatile indicate sau dupa gust. Dati-le prin mixer.

Ca sa nu se sfarame la prajit, puteti adauga faina si/sau miez de paine inmuiat. Faceti chiftele si prajiti-le 2-3 minute in ulei. Sau pentru a fi mai sanatoase, folosit ulei de masline. In loc de a fi prajite, se pot coace la cuptor.

Se servesc cu sosuri, salate, pireu etc.

Monica Pil 

.

Despre autor

Constantinescu  Monica Constantinescu Monica

Colaborator
1 articole postate
Publica din 04 Februarie 2012

06 Februarie 2012

Vizualizari: 23455

Voteaza:

Chiftele de naut 5.00 / 5 din 2 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post