Chiftele cu spanac si naut

Chiftele cu spanac si naut Mareste imaginea.

Ingrediente: 400 de grame naut; 100 grame de spanac; o ceapa; un catel de usturoi; 1 linguriţa de praf de coriandru; o lingurita de chimion macinat; un varf de cutit de chilli; 3 linguri de faina integral; ulei extravirgin de masline; 1 legatura de patrunjel; sare, piper

Mod de preparare: Spalam nautul si spanacul, apoi curatam ceapa si usturoiul si le tocam marunt, impreuna cu patrunjelul si menta, pe care le-am spalat in prealabil. Adaugam praful de coriandru, chili, lingurita de chimion, sare, piper, patrunjelul tocat si faina. Ingredientele se amesteca cu un blender pana obtinem o pasta. Formam chiftelele, le dam prin faina si le prajim in ulei incins, pe fiecare parte.

Pentru a gusta cat de sarat / piperat este amestecul se poate alege intre doua variante: Se gusta compozitia cruda sau se face o singura chiftea (care se da prin faina si apoi se turteste) si se prajeste.

Dupa ce s-a racit, se gusta si in functie de cat de sarata / piperata este chifteaua, se adauga sau nu sare, respectiv piper. Apoi se pot face si celelalte chiftelute.
 

.

24 Februarie 2012

Vizualizari: 25803

Voteaza:

Chiftele cu spanac si naut 5.00 / 5 din 2 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post