Ciuperci umplute

Ciuperci umplute Mareste imaginea.

Ingrediente: 1 kilogram de ciuperci, doua cepe, o capatana usturoi, o lingura de faina, un pahar de vin, o lingura de bulion, 50 de grame de margarina, trei linguri de pesmet, o legatura patrunjel verde, sare, piper.

Mod de preparare: Dupa ce am spalat ciupercile, eliminam cotoarele lor. Ceapa, usturoiul si cotoarele de la ciuperci le tocam marunt si le calim in margarina. Peste ele adaugam faina, vinul, putina apa, bulionul, sarea, piperul si pesmetul. Le tinem pe foc pana ce compozitia devine groasa.

Apoi adaugam patrunjelul verde. Compozitia o punem in fiecare ciuperca. Dupa ce am umplut ciupercile, presaram peste ele putin pesmet si le coacem intr-un cuptor incins vreme de 20 minute. Pofta buna.
 

.

19 Decembrie 2011

Vizualizari: 31118

Voteaza:

Ciuperci umplute 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post