Crema de anghinare cu usturoi

Crema de anghinare cu usturoi Mareste imaginea.

Ingrediente pentru crema de anghinare cu usturoi: 4 inimi de anghinare; 2 catei usturoi; 6 linguri ulei masline, sare

Mod de preparare: Spalam anghinarea si ii taiem frunzele exterioare. Dupa ce o fierbem, eliminam cotorul din mijloc.

Curatam, spalam si strivim usturoiul intr-un mojar, impreuna cu putina sare. Adaugam treptat ulei (2 linguri) si frecam ca la maioneza. Inimile de anghinare le punem intr-un blender, adaugam maioneza de usturoi, restul de ulei si sare dupa gust.

Se mixeaza pana obtinem o pasta fina. Se serveste pe felii de paine.

 

.

26 Martie 2012

Vizualizari: 6485

Voteaza:

Crema de anghinare cu usturoi 5.00 / 5 din 2 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post