Banane la gratar

Banane la gratar Mareste imaginea.

Ingrediente:

4 banane
2 linguri zahar
2 lingurite esenta rom
2 linguri coniac
4 linguri alune sau nuci macinate

Mod de preparare:

1. Bananele se aseaza pe gratar si se frig pe ambele parti, pana ce coaja devine maronie.

2. La fiecare banana se curata o fasie groasa de coaja, in partea superioara. Pulpa fierbinte de fruct se presara cu zahar, esenta de rom, coniac si nuci macinate. Bananele se consuma cu lingurita direct din coaja.

Silvia Cireasa

Despre autor

Silvia Cireasa Silvia Cireasa

Colaborator
7 articole postate
Publica din 21 Ianuarie 2011

25 Ianuarie 2011

Vizualizari: 9182

Voteaza:

Banane la gratar 0 / 5 din 0 voturi. 1 review utilizatori.

Comentarii (1)

  • oprea manuPostat la 2011-04-15 22:06

    Interesanta reteta ! si sigur este si delicioasa ! Felicitari

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post