Fasole cu ciuperci si praz

Fasole cu ciuperci si praz Mareste imaginea.

Pentru a prepara acest fel de mancare, foarte gustos si satios, avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

- 300 gr .fasole
- 200gr pasta rosii
- 100 gr ciuperci
- 2 fire de praz
- 1/2 radacina de telina (si daca o pui toata nu se supara nimenea )
- vin alb
- putin zahar
- ulei
- piper
- sare, o foaie dafin, putin cimbru.

Modul de preparare

Telina si prazul se curata si se taie bucati, se prajesc in ulei si se adauga ciupercile taiate felii si vinul. Cand a scazut toata zeama se pune pasta de rosii, sarea, piperul, foaia de dafin si cimbrul si se lasa la fiert 15- 20 de min. Fasolea fiarta si stoarsa se amesteca cu sosul pregatit si se tine pe foc domol pina scade. Se serveste calda deasupra se orneaza cu marar verde. Se poate servi cu ceapa verde sau cu salata verde sau muratiri dupa preferinte. Nu este rea deloc incercati-o si o sa vedeti ca nu pierdeti nimic. Aveti numai de cistigat, inca un fel de mincare de post foarte gustos si delicios. Va doresc tuturor celor care-l faceti POFTA MARE.

Marioara Mihele

Despre autor

Marioara Mihele Marioara Mihele

Colaborator
24 articole postate
Publica din 22 Mai 2010

24 Ianuarie 2011

Vizualizari: 7050

Voteaza:

Fasole cu ciuperci si praz 0 / 5 din 0 voturi. 1 review utilizatori.

Comentarii (1)

  • Marioara MihelePostat la 2011-03-12 09:00

    Incercati sa o faceti este foarte gustoasa si nu ingrasa .

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post