Gulas de post

Gulas de post Mareste imaginea.
Gulas de post 30 Noiembrie 2013


Timp preparare: 15 minute

Timp de gatit: 30 minute

Durata totala: 45 minute

Portii: 4


Gulas de post - o reteta traditionala in care carnea este inlocuita cu succes de ciuperci. Gulasul de post este gata mult mai repede decat cel cu carne, in aproximativ 45 de minute.

Ingrediente:
  • 1 kg ciuperci proaspete
  • 4 cartofi
  • 2 cepe
  • 100 ml ulei
  • 1 lingura boia dulce
  • 1 lingurita coriandru
  • 1 lingurita faina
  • sare
  • piper.
Instructiuni:

Pentru inceput taiem ciupercile in patru dupa care le punem la calit alaturi de ceapa taiata marunt si uleiul. Dupa ce aceastea si-au lasat suc propriu, adaugam faina si 2 cani cu apa. Intre timp taiem cartofii cubulete si ii adaugam peste continut. Adaugam corinadrul si boiaua. Este lasat la fiert pana cand se inmoaie cartofii si continutul se mai ingroasa. Adaugam sare si piper, dupa gust. Se poate servi cu mamaliguta. Pofta buna.

30 Noiembrie 2013

Vizualizari: 47407

Voteaza:

Gulas de post 5.00 / 5 din 1 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post