Cartofi rasol cu sos de gogosari

Cartofi rasol cu sos de gogosari Mareste imaginea.
Cartofi rasol cu sos de gogosari 24 Martie 2014


Timp preparare: 15 minute

Timp de gatit: 35 minute

Durata totala: 50 minute

Portii: 4


Cartofii sunt o buna sursa de vitamine, minerale si nutrienti atat de necesari organismului. Asociati cu un sos de gogosari, acestia constituie o mancare gustoasa, dar si sanatoasa.

Ingrediente:
  • 1kg de cartofi
  • 4-5 gogosari
  • 5 linguri de bulion sau pasta de tomate
  • 3 linguri de otet
  • 2 linguri de apa
  • 3 linguri ulei
  • 2-3 linguri de zahar
  • sare
  • piper(dupa gust)
  • mustar boabe(dupa gust)
  • un catel de usturoi(optional)
  • boia dulce(optional)
Instructiuni:

Curatam cartofii, ii taiem cuburi si ii punem la fiert cu putina sare. Separat punem sa fiarba toate celelalte ingrediente cu exceptia gogosarilor. Gogosarii se spala se curata si se taie fideluta. Dupa ce a dat cateva clocote sosul se adauga gogosarii si se lasa sa fiarba, amestecand din cand in cand. Cand sunt fierti cartofii, se scurg de apa si se aseaza pe farfurie, punand deasupra sosul de gogosari. Sosul se poate asocia si cu piureul de cartofi.



24 Martie 2014

Vizualizari: 20128

Voteaza:

Cartofi rasol cu sos de gogosari 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.



RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post