Macaroane milaneze

Macaroane milaneze Mareste imaginea.
Macaroane milaneze 24 Martie 2014


Timp preparare: 25 minute

Timp de gatit: 45 minute

Durata totala: 1 ore 10 minute

Portii: 3


Macaroane milaneze - Ceapa si usturoiul le curatam si le taiem marunt. Apoi le calim in ulei incins. Adaugam sare, piper si condiment si calim vreme de 10 minute, amestecand continuu. Curatam ciupercile, le taiem marunt si le adaugam peste amestecul de ceapa si usturoi. Le calim impreuna 10 minute.

Ingrediente:
  • 250 g ciuperci
  • 140 g pasta de tomate
  • 4 linguri de ulei
  • 1 buc. mare de ceapa
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingurita de cimbrisor
  • 1 lingurita de busuioc
  • 1 lingurita de rozmarin
  • 50 ml ulei
  • 200 g macaroane crude
  • busuioc
  • rozmarin proaspat
Instructiuni:

Ceapa si usturoiul le curatam si le taiem marunt. Apoi le calim in ulei incins. Adaugam sare, piper si condiment si calim vreme de 10 minute, amestecand continuu. Curatam ciupercile, le taiem marunt si le adaugam peste amestecul de ceapa si usturoi. Le calim impreuna 10 minute. Adaugam pasta de tomate si mai calim timp de 15 minute. Putem adauga si 100 ml apa, in cazul in care consideram ca avem un amestec prea dens. Fierbem macaroanele in apa sarata si cu putin ulei timp de 20 minute. Le clatim cu apa rece dupa fierbere si le lasam la scurs. Macaroanele milaneze se servesc fierbinti, ornate cu rozmarin sau busuioc proaspat.

24 Martie 2014

Vizualizari: 30041

Voteaza:

5.00 / 5 din 1 voturi.

Cuvinte cheie:

macaroane mancare de post

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post