Paste cu spanac

Paste cu spanac Mareste imaginea.
Paste cu spanac 05 Noiembrie 2014


Timp preparare: 10 minute

Timp de gatit: 40 minute

Durata totala: 50 minute

Portii: 4


Paste cu sos de spanac, o sursa buna de fier in perioada postului. Ofera celor dragi o masa gustoasa si sanatoasa.

Ingrediente:
  • 500 g paste
  • 300 g spanac
  • 200 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 capatana de usturoi
  • 100 g margarina
  • 1 lingura de ulei
  • zeama de lamaie
  • otet
  • sare
Instructiuni:

Capatana de usturoi necuratata se lasa la cuptor 15 minute pana se inmoaie. Dupa aceea, se scoate miezul din cateii de usturoi. Ceapa curata, se toaca marunt, se caleste pana se inmoaie, apoi se adauga ciupercile, miezul de usturoi si se inabusa inca 5 minute. Se adauga 2 linguri de zeama de lamaie si se mai fierbe 2 minute. Frunzele de spanac se curata, se spala in mai multe ape, se taie si se adauga peste ciuperci impreuna cu margarina. Se potriveste de sare si piper si se inabusa pana cand frunzele de spanac s-au inmuiat. Pastele se fierb in apa clocotita cu sare, se strecoara si se asaza in farfurii. Deasupra se pune sosul de spanac. In loc de zeama de lamaie se poate folosi un pahar de vin alb. Foto:kitchenmason.wordpress.com

Pe aceeaşi temă

05 Noiembrie 2014

Vizualizari: 45095

Voteaza:

Paste cu spanac 5.00 / 5 din 4 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post