Paste cu vinete coapte

Paste cu vinete coapte Mareste imaginea.

Ingrediente: 500 g paste, 2 vinete mari, o ceapa mare, trei rosii, o legatura de patrunjel, 3 catei de usturoi, 50 ml ulei, sare, piper, o lingura otet de vin, frunze de busuioc.

Mod de preparare: Spalam si taiem vinetele in cuburi. Le presaram cu sare si le lasam sa se scurga de zeama. Dupa ce s-au scurs, adaugam doua linguri de ulei, otet de vin si piper. Le amestecam bine si le coacem timp 40 minute.

Este indicat sa le intoarcem pentru a se coace uniform.

Pastele se fierb in apa cu sare. Se clatesc cu apa rece dupa fierbere si se lasa la scurs.

Rosiile, usturoiul si ceapa le calim in restul de ulei. Adaugam patrunjelul si busuiocul tocate marunt, apoi vinetele coapte. Le lasam pe foc pentru cateva minute. Apoi punem pastele si amestecand incet, le mai lasam pe foc vreme de cateva minute. Pofta buna.
 

.

19 Noiembrie 2011

Vizualizari: 8729

Voteaza:

Paste cu vinete coapte 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post