Tofu cu legume

Tofu cu legume Mareste imaginea.

Ingrediente: 3 dovlecei; 2 vinete; 3 cepe; 2 teline; 1 ardei gras; 1 praz; 1 cutie de tofu; 200 g ciuperci; 5 linguri ulei de masline; 2 linguri otet de mere, cimbrisor, sare, piper.

Mod de preparare: Doveleceii, vinetele, ceapa, prazul, ciupercile, ardeii si telina sunt taiate si puse intr-un vas. Se adauga peste ele piper, sare, otet si doua lingura de ulei de masline. Sunt laste cateva minute pentru a se „inrudi” unele cu altele. Dupa ce au devenit „rude”, sunt puse intr-o tava intr-un strat generos.

Peste legume se pune tofu taiat cubulete. Se adauga 2 linguri ulei si cimbrisor. De dorit ar fi ca tava sa fie acoperita cu o folie de aluminiu. Tava este pusa la cuptor la o temperatura de 190-200 grade Celsius, timp de 35 minute. Dupa timpul mentionat, tava este scoasa, se inlatura folia si se mai stropeste cu o lingura de ulei continutul. Se mai da la cuptor 10 minute pentru gratinare.

.

18 Februarie 2010

Vizualizari: 12483

Voteaza:

Tofu cu legume 0 / 5 din 0 voturi. 1 review utilizatori.

Comentarii (1)

  • ioana haitchiPostat la 2010-07-02 06:18

    Tineti minte un lucru foarte important: NICIODATA SA NU FOLOSITI FOLIA DE ALUMINIU la gatit sau in ajutorul de la bucatarie. Adica, vase de aluminiu, folii, ambalaje de orice fel. Evitati produsele ambalate in aluminiu iar in casa, de asemenea obiecte din aluminiu, in special caloriferele. Aceste obiecte sunt foarte daunatoare pentru organism. Este indicat de asemenea sa nu folositi vasele sub presiune iar capacele e bine sa fie cat mai etanse. Storcatoarele de fructe cu centrifuga sunt de asemenea de evitat deoarece sucurile obtinute printr-o astfel de preparare, isi pierd enzimele de care organismul are nevoie.Si inca un aspect important: in bucatarie gasim de obicei foarte multe echipamente electrocasnice care formeaza noduri hartman si elemente de torsiune electromagnetica foarte daunatoare pentru organism. Asadar, evitati pe cat posibil sa le folositi concomitent.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post