Urzici cu hrean

Ingrediente: 1kg urzici, 1 ceapa, 2 linguri faina, 1 radacina hrean, 1 legatura marar, ulei, sare, piper.

Mod de preparare: Dupa ce urzicile au fost curatate si spalate in mai multe ape, sunt puse la fiert. Se fierb timp de 25 min. Dupa ce au fost scurse de apa, sunt tocate marunt si calite in ulei incins. Se adauga o ceasca de zeama retinuta de la fiertul urzicilor si faina. Se condimenteaza cu sare si piper. La final se adauga mararul si hreanul. Se servesc cu mamaliguta. Pofta buna.



11 Martie 2011

Vizualizari: 9064

Voteaza:

Urzici cu hrean 0 / 5 din 0 voturi. 1 review utilizatori.

Comentarii (1)

  • Marioara MihelePostat la 2011-03-12 18:45

    Sunt convinsa ca este un fel de mincare delicios . Indrazniti sa-l faceti .

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Aboneaza-te la newsletter Retete de post