Urzici cu hrean

Urzici cu hrean Mareste imaginea.

Ingrediente: 1kg urzici, 1 ceapa, 2 linguri faina, 1 radacina hrean, 1 legatura marar, ulei, sare, piper.

Mod de preparare: Dupa ce urzicile au fost curatate si spalate in mai multe ape, sunt puse la fiert. Se fierb timp de 25 min. Dupa ce au fost scurse de apa, sunt tocate marunt si calite in ulei incins. Se adauga o ceasca de zeama retinuta de la fiertul urzicilor si faina. Se condimenteaza cu sare si piper. La final se adauga mararul si hreanul. Se servesc cu mamaliguta. Pofta buna.



11 Martie 2011

Vizualizari: 9290

Voteaza:

Urzici cu hrean 0 / 5 din 0 voturi. 1 review utilizatori.

Comentarii (1)

  • Marioara MihelePostat la 2011-03-12 18:45

    Sunt convinsa ca este un fel de mincare delicios . Indrazniti sa-l faceti .

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun
Aboneaza-te la newsletter Retete de post
    • Paste cu spanac Paste cu spanac

      Paste cu sos de spanac, o sursa buna de fier in perioada postului. Ofera celor...

    • Varza calita Varza calita

      Varza dulce calita pentru perioada postului. O reteta pe care suntem siguri ca...

    • Spaghete cu naut Spaghete cu naut

      Bucura-te de o portie de paste cu naut. O mancare delicioasa si sanatoasa.