Pilaf cu urzici

Pilaf cu urzici Mareste imaginea.
Pilaf cu urzici 30 Noiembrie 2013


Timp preparare: 10 minute

Timp de gatit: 35 minute

Durata totala: 45 minute

Portii: 6


Pilaf cu urzici - o reteta usor de pregatit in Postul Pastilor, perioada ce se suprapune cu sezonul urzicilor, primavara.

Ingrediente:
  • 400 g orez
  • 500 g urzici
  • 150 g ciuperci un ardei
  • doi morcovi
  • o ceapa
  • sare
  • piper
Instructiuni:

Se curata si se spala urzicile dupa care se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se lasa la scurs si se toaca marunt. Se caleste ceapa taiata marunt dupa care adaugam orezul.Apoi adaugam morcovii taieti rondele, ardeiul si ciupercile. O cana din apa in care au fiert urzicile se adauga peste continut si se lasa sa fiarba la foc inabusit. Atunci cand orezul este aproape gata, se adauga urzicile. Condimentam cu sare si piper dupa gust. Preparatul se mai tine pe foc aproximativ 10 minute.

30 Noiembrie 2013

Vizualizari: 10373

Voteaza:

Pilaf cu urzici 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post