Biscuiti Anzac

Biscuiti Anzac Mareste imaginea.

Ingrediente Biscuiti Anzac: 250 g faina, 200 g nuca de cocos, 1 lingurita ghimbir macinat, 250 g fulgi de ovaz, 200 g margarina, 250 g zahar, 75 g nuci, 4 linguri apa fierbinte, 1 lingurita bicarbonat de sodiu, 1 lingura sirop de artar.

Mod de preparare: Tocam nucile si le amestecam cu ghimbirul, faina, zaharul, fulgii de ovaz si nuca de cocos.

Amestecam apa fierbinte cu bicarbonatul si siropul de artar. Adaugam margarina si turnam amestecul peste ingrediente si amestecam bine, ca sa se incorporeze tot. Formam cu mana bile din compozitie si le punem intr-o tava acoperita cu foaie de copt.

Le aplatizam putin cu degetele si lasam loc intre bilele formate, pentru ca mai cresc.

Le coacem intr-un cuptor incalzit la 180 grade, vreme de 20 minute.
 

.

29 Februarie 2012

Vizualizari: 12058

Voteaza:

Biscuiti Anzac 5.00 / 5 din 2 voturi. 1 review utilizatori.

Comentarii (1)

  • Ali AlexandraPostat la 2012-03-11 17:01

    e foarte buna retea, iar in loc de sirop de artar eu am pus esenta de rom sau vanilie, iar in loc de ghimbir am pus nucsoara, si am adaugat cateva stafide, faina am folosit jum. neagara si jum.alba ..de teama ca n-o sa creasca am pus 2 lingurite rase de bicarbonat si mi-au iesit un pic salcii la gust..deci sa nu faceti ca mine..pofta mare sa aveti :) sunt deliciosi cu o cana de ceai

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post