Clatite cu gem

Clatite cu gem Mareste imaginea.

Ingrediente: 100 g faina, 100 ml apa minerala, 50 g ulei, 25 g zahar, 10 g sare, gem.

Mod de preparare: Se amesteca ingredientele pana obtinem o pasta de consistenta unei smantani subtiri. Se coc intr-o tigaie de teflon, unsa cu ulei. Din cauza absentei oului, e posibil ca foaia sa se rupa. Pentru a se evita acest lucru, este de dorit sa facem foile mai groase.



Aluatul se ia fie cu un polonic, fie cu o ceasca de cafea. Se toarna peste uleiul incins, intins pe toata suprafata tigaii. Dupa ce s-au prajit pe ambele parti, se pun pe un platou. Apoi se umplu cu gem si se ruleaza. Pofta buna.
 

.

01 Aprilie 2011

Vizualizari: 23315

Voteaza:

5.00 / 5 din 1 voturi.

Comentarii (1)

  • Sorin PricopPostat la 2011-04-12 18:28

    Prea mult ulei le strica.Sunt bune si cu apa ..........apa.Nu se rup. Puneti uleiul in compozitie si vedeti cum ies.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post