Corabioare

Corabioare Mareste imaginea.
Corabioare 24 Martie 2014


Timp preparare: 15 minute

Timp de gatit: 15 minute

Durata totala: 30 minute


Corabioare dulci, fragede si aromate.

Ingrediente:
  • 2 cesti ulei
  • un varf de sare
  • 3 pachete de margarina
  • 4 linguri zahar
  • 250 g nuci macinate
  • zeama de la ½ lamaie
  • 1 kg de faina
  • 300 g zahar pudra
  • 1 lingurita bicarbonat
Instructiuni:

Batem zaharul cu uleiul si adaugam bicarbonatul dizolvat in zeama de lamaie. Adaugam nucile macinate si faina si framantam treptat, pana obtinem un aluat potrivit de moale, nelipicios. Se rup cu mana bucati de aluat si se modeleaza corabioare (cornulete). Se pun in tava pe o hartie de copt si se coc pana capata o culoare usor aramie, vreme de 15 minute. Se scot pe un platou si cand s-au racorit se pudreaza din abundenta cu zahar.

Pe aceeaşi temă

24 Martie 2014

Vizualizari: 50557

Voteaza:

Corabioare 5.00 / 5 din 1 voturi.

Cuvinte cheie:

dulciuri de post

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post