Halva persana

Halva persana Mareste imaginea.

Ingrediente: 200 gr zahar granulat, 200 gr ulei vegetal, o cana cu apa fiarta, ½ apa de trandafir, ½ lingurita sofran, migdale, 250 gr gris.

Preparare: Uleiul se pune la incins intr-o cratita. Dupa ce s-a incins la foc moderat, se adauga grisul, amestecandu-se vreme de 10 minute. In apa fiarta dizolvam zaharul. Dupa dizolvarea zaharului adaugam sofranul si apa de trandafir.

Toate acestea se pun peste gris, amestecand repede, ca sa nu se formeze cocoloase. Compozitia se pune intr-o forma de placinta si este lasata sa se raceasca. Se orneaza cu migdale.

.

17 Decembrie 2010

Vizualizari: 10868

Voteaza:

Halva persana 0 / 5 din 0 voturi. 1 review utilizatori.

Comentarii (1)

  • nadina toiaPostat la 2011-03-27 13:14

    1/2 apa de trandafir? 1/2 litru , cana...?

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post