Negresa cu nuca si silvoita cu Green Sugar

Negresa cu nuca si silvoita cu Green Sugar Mareste imaginea.
Negresa cu nuca si silvoita cu Green Sugar 14 Martie 2016

Timp preparare: 30 minute

Portii: 24


Poti sa incepi postul Sfintelor Pasti cu ceva dulce si deosebit. Reteta urmatoare este varianta perfecta! Incearca negresa cu nuca, un desert cu care vei cuceri toata familia.

Ingrediente:
  • 1 cana si jumatate cu apa
  • un praf de sare
  • 1 cana Green Sugar
  • 1/2 cana ulei
  • 2 cani pline cu varf de faina
  • 2 lg cacao
  • 1 plic praf de copt
  • esenta rom
  • 3 -4 lg silvoita (fara zahar)
  • 1 cana nuca
Instructiuni:

Intr-un vas se pune apa, Green Sugar si praful de sare. Se amesteca pana ce se topeste zaharul verde, se adauga silvoita si nuca taiata grosier.

Se amesteca, apoi se toarna uleiul si esenta de rom. Separat se amesteca faina cu cacaoa si praful de copt. Se toarna peste amestecul lichid si se omogenizeaza bine. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se toarna compozitia. Se niveleaza si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru aproximativ 35-40 minute (sa treaca testul scobitorii). Se scoate si se lasa sa se raceasca. Pentru pudrat am folosit 2 lg pline cu varf de Green Sugar pe care l-am macinat. Se presara deasupra, se portioneaza si se serveste. Pofta buna!

.
Pe aceeaşi temă

14 Martie 2016

Vizualizari: 21060

Voteaza:

Negresa cu nuca si silvoita cu Green Sugar 5.00 / 5 din 1 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post