Paste cu nuca si miere

Paste cu nuca si miere Mareste imaginea.

Ingrediente: 1 punga paste, 200 g nuci, 3 l apa, 3 linguri zahar, sare, scortisoara, vin.

Mod de preparare: Pastele se fierb in apa clocotita cu putina sare si scortisoara, timp de 8 minute. Se scurg si se clatesc cu apa rece. Nucile se toaca si se pun la rumenit in ulei incins. Se amesteca pastele cu nucile, mierea si vinul.

Incalziti compozitia la foc mic, timp de 2 minute. La final adaugati zaharul si putin rom. Pofta buna.
 

.

23 Martie 2011

Vizualizari: 11235

Voteaza:

Paste cu nuca si miere 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post