Rulada cu praz si ciuperci

Rulada cu praz si ciuperci Mareste imaginea.
Rulada cu praz si ciuperci 24 Martie 2014


Timp preparare: 20 minute

Timp de gatit: 1 ore 45 minute

Durata totala: 2 ore 5 minute

Portii: 8


Rulada cu praz si ciuperci - Curata si spala ciupercile, taie-le felii si pune-le la calit in putin ulei, cu o ceapa taiata julien. Lasa sa scada destul, adauga sare si piper si pune compozitia intr-un castron.

Informatii nutritionale:
  • 1500 miligrame sare
Ingrediente:
  • 1/2 kg de ciuperci
  • 1 pachet cu foi de placinta (sunt 2 foi in pachet)
  • 2 cepe mari
  • 4 fire de praz
  • 1 legatura de patrunjel
  • 4 linguri de ulei
  • sare
  • piper
Instructiuni:

Curata si spala ciupercile, taie-le felii si pune-le la calit in putin ulei, cu o ceapa taiata julien. Lasa sa scada destul, adauga sare si piper si pune compozitia intr-un castron. - Spala prazul si taie-l felii subtiri. Pune-le la calit in ulei cu cealalta ceapa taiata julien, lasa-le sa scada, adauga sare si piper dupa gust. Pune compozitia intr-un castron si adauga patrunjelul tocat marunt. - Intinde o foaie de placinta si peste ea pune amestecul de praz, ceapa si patrunjel. Apoi intinde urmatoarea foaie peste umplutura de praz si aseaza pe ea ciupercile calite. - Ruleaza ambele foi, si pune-le la copt intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. - Se poate servi rece sau calda.

Despre autor

Silvia Cireasa Silvia Cireasa

Colaborator
7 articole postate
Publica din 21 Ianuarie 2011

24 Martie 2014

Vizualizari: 15763

Voteaza:

5.00 / 5 din 1 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post